|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Bende bir yerden başlayayım bari : ![]() |
||
|
||
Ay canım
|
||
|
||
-------- -------------- ---------------- edit edit edit ))
|
||
|
||
| Her zaman söyleyecek bir şeyim olurdu ya artık yok söyleyecek hiçbir şey. Hani sen çok mutlusun ya o eski ben geri gelmeyecek. Bıraktığın her şey geçen her saniye yok oluşuma tanıklık edecek. !!!!!!!!! |
||
|
||
| kaan sözler süper. Sen bildiğin Aaaaşıksın dırıtıtıdıdım Aşıksın dırıtıtıdıdım sen aşıksın arkadaş. dırıtıtıdıdım da nota eksikliği olabilir. şaka maka süper eline sağlık. |
||
|
||
| gzlmiş adaş |
||
|
||
Eyvallah sağolun. Biraz geç oldu cevap .tatil nedeniyle sanal dünyadan uzak kaldımda ![]() yazıların devamı gelecek
|
||
|
||
of of bu ne yha süper şarkı sözü cuk oturmuş. duygularımıza tercüman oldun duygularına sağlık
|
||
|
||
of of bu ne yha süper şarkı sözü cuk oturmuş. duygularımıza tercüman oldun duygularına sağlık ![]() Teşekkür ettim
|
||
|
||
Edit edit edit... Hayata edit
|
||
|
||
yazıların çok güzel, bileğine kuvvet dilerim vede paylaşımlarını bizlerden esirgememeni tabiki
|
||
|
||
yazıların çok güzel, bileğine kuvvet dilerim vede paylaşımlarını bizlerden esirgememeni tabiki Parmaklarımın klavyeye bastığınca yazıyorum ![]() ![]() ![]() Teşekkürler.
|
||
|
||
çok hoş bir yazı duygularını yoğun yaşayan birisin
|
||
|
||
çok hoş bir yazı duygularını yoğun yaşayan birisin ![]() Sanırım biraz öyle
|
||
|
||
Fena ![]() Benim kuzende adapazarında ? ..
|
||