|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() Öncelikle Albüm kapağını ve jeogen.com logosunu photoshopta açıyoruz. ![]() Sonra ctrl+a ile jeogen.com logosunu seçiyoruz. ctrl+c ile logoyu kopyalıyoruz. ![]() ctrl+v ile logoyu albüm kapagının üstüne yapıştırıyoruz. ![]() Logo albüm kapagından büyük geldiyse ctrl+t ile boyutunu küçültüp, büyütebilirsiniz... Photoshop programı edinip bu işlemi kolayca yapabilirsiniz. Bilgisayarına güvenmeyenler photoshop 7.0 versiyonunu indirirse sorun yaşamayacaktır, makinesine güvenenlere CS4 ü tavsiye ederim. Benim ekte verdiğim logoyu koyarsanız beyaz zeminde de koyu zeminde de sorun yaşamazsınız arkadaşlar. Bu arada Kirpi bir şeyi atlamış, logonun boyutunu küçültürken ctrl + T ye bastıktan sonra shift tuşuna basılı tutarak küçültün böylece yatay ve dikey orantıyı bozmamış olursunuz. Kolay gelsin.. Logo Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Photoshop 7.0 Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Photoshop CS3 Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Photoshop CS3 (50 MB) Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Photoshop CS4 Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Hepsi bu kadar.Kolay gelsin... [/size][/font][/color][/b] |
||
|
||
| Daha detaylı dersi akşama ben buraya koyayım çünkü beyaz albüm kapağında beyaz logo hiç gözükmüyor. Albüm kapağına göre gölgelendirme veya çevresine stroke uygulaması yapılması çok daha hoş gösterecektir. | ||
|
||
Gerekli program eklenip, logonun da bir resmi koyulursa süper olur..ordan kopyalar albümün kapağına koyarız.. eyvallah bilgilendirme için.. |
||
|
||
| Photoshop programı edinip bu işlemi kolayca yapabilirsiniz. Bilgisayarına güvenmeyenler photoshop 7.0 versiyonunu indirirse sorun yaşamayacaktır, makinesine güvenenlere CS4 ü tavsiye ederim. Benim ekte verdiğim logoyu koyarsanız beyaz zeminde de koyu zeminde de sorun yaşamazsınız arkadaşlar. Bu arada Kirpi bir şeyi atlamış, logonun boyutunu küçültürken ctrl + T ye bastıktan sonra shift tuşuna basılı tutarak küçültün böylece yatay ve dikey orantıyı bozmamış olursunuz. Kolay gelsin.. Logo: Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Photoshop 7.0 Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Photoshop CS3 Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Photoshop CS3 (50 MB) Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Photoshop CS4 Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
Artık ben de kapağa logo koyabilcem vcb5 tabi becerebilirsem ![]() Teşekkürler Kirpi ve Jeogen
|
||
|
||
Saol Jeo eklentiler/linkler için, ilk fırsatta indireyim CS4ü ![]() |
||
|
||
saol jeo (: işallah kullanmayı da becerebilirm ![]() |
||
|
||