|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Otobüste teLefonu zurna müziğiyLe çaLanLara uyuz oLanLardan mısınız?
Şahsen çok rahatsız oLuyorum oha diyesim geLio ![]() zaten otobüs tıkış tıkış bide zurna müziği tam oLuoo bide bu sıcak havaLarda |
||
|
||
| yasaklansn katılıyrm akasya xd | ||
|
||
| Ben telefonu zurna müziği çalıyor diye utanıp açamayan adamlar gördüm. Telefon sürekli çalıyor adamlarda sürekli sanki o telefonu ceplerine başkaları sokmuş gibi camdan dışarı bakıyorlar. Telefonlarda kendinden gelen, değiştirilemeyen bir özellik olduğunu düşünüyorum ve direk mendilimi alıp otobüste halay başına geçiyorum. | ||
|
||
komik oluyo yahu iyidir ![]() o değil de benim bi ara disko partizani idi, ben de utanıyodum valla o çalınca ohh içimi döktüm böyle, sosyal gözlemlerimi de ilettim, bugünlük bu kadar sağlıcakla kalın dostlar |
||
|
||
süper komedı olyo ya )
|
||
|
||
| Protesto ediyorum yasakLansın ! | ||
|
||
master of puppets olacak asıl ![]() daha çok dikkat çeker kanımca çünkü çoğunluk öyle,yani uzunhava fln bile zil sesi olanı var.. benimkisi sessizdedir her zaman titreşir sadece ne bileyim destekliyorum herkes zil sesini değiştirme özgürlüğüne sahip ![]() |
||
|
||
| Ben pek hoşLanmıyorum gene de.. Tamam ziL sesidir ama bari otobüste kapatsın bi zahmet.. |
||
|
||
destekliyorum çalsın bırakın arkadaşlarla çaldığında halan vaziyeti almak olmadı şarkıya yorum yapmak oldukça eğlendirici olyo |
||
|
||
Maniğe ilk defa katılıyorum Senin sevdiğin müzik zil sesi olduğunda ve çaldığında elalemin senin hakkında bu şekilde dedikodular yapacağını bilmek insanı utandrıyor bırakın isteyen istediği müziği zil sesi yapsın Çalınca ödüm kopuyordu Artık sessizde.Sessizde olmadığında ise nokia itune
|
||
|
||
ilk defa katılıyosun ![]() |
||
|
||
:D Başka hatırlayamadım
|
||
|
||
buyur Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
Ay onu mu aradın :D İkinci defadır
|
||
|
||
aradım tabi |
||