Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Protesto Edilenler

Konu: Eğitim Sistemi

Sayfa: [ 1 ]

Nemesis 13.05.2009 16:38:32

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656

Ben desteklemiyorum şahsen özellikle yeni sitem çok daha kötü daha fazla öğretiyormuş gibi gözüküyor ama aslolan öğretim değil eğitimdir ki gençleri eğitmiyorlar sadece ders ders ders..dersaneye 4.sınıftan başlıyor çocuklar ve çocukluklarını yaşayamıyorlar..müfredat ve sınavlar sürekli değişiyor..
ancak ösym iyi sınav hazırlıyor ve işini düzgün yapıyor ama tabiki bakanlıkla pek bi alakası olmayan bi kurum..

manikdepresif 13.05.2009 16:44:10

protesto tabiki, ya ne olcaktı yokyok

RocKunzeL 13.05.2009 16:49:48
Protesto..
Şimdiki çocukLara acıyorum..

YasaM 13.05.2009 17:10:51
yaav bn orta okula gelinceye kadar sınav nedir bilmedim bizim zamınımızda LGS vardı simdi SBS falan filan... yazık cocuklara bnm kardesim her sene su aptal sınavlara giriyor acıyorum onlara...yeni sınav sistemide cocukları iice bogucak bir sistem ders kitaplarından vakit kalmıcak cocukluk için yada gençlik için..sonumuz umarım ii olur..  :L

Protesto..

Lecht 13.05.2009 19:58:46
Ne o asimi olcanız başımıza LL:

Şka bir yana eğitim sistemi siyaset üzerine kurulu nadir ülkelerden biriniz ya ne diyim sonuna kadar protesto...

ies 14.05.2009 09:40:15

neresinden tutsanız elde kalan bi sistem...
üniversitelerde dahil..
protesto  yokyok

Sayfa: [ 1 ]