|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Arkadaşlar ilk önce linki url bölümüne yapıştırıyoruz daha sonra I have read and agree to the Terms of Service kutucuğuna tıklıyoruz ve daha sonra indireceğimiz dosya türünü seçiyoruz get files'e tıklıyoruz ve bekliyoruz indirdiğimiz hangi veri ise onun ismine tıklıyoruz örneğin şarkı indirmek için şarkının ismine tıklamanız yeterli olacaktır |
||
|
||
| çok sağolun bu çok iyi oldu | ||
|
||
| iimiş acaba hala kullanılabilior mu * | ||
|
||
iimiş acaba hala kullanılabilior mu * Hayır Artık Premium Üyelik İstiyo.
|
||
|
||
Mozilla eklentileri de aynı işe yarıyor ![]() Ama teşekkürler |
||
|
||
iimiş acaba hala kullanılabilior mu * Hayır Artık Premium Üyelik İstiyo.ıhm peki. Gönderilme zamanı: 25 Temmuz 2010, 18:40:59 Mozilla eklentileri de aynı işe yarıyor ![]() Ama teşekkürler ilham kerizi sendeyiz yard. olurmusun? ||| özelden yazsam?Gönderilme zamanı: 25 Temmuz 2010, 18:43:08 yazdım bile
|
||
|
||
| MySpace kullanmıyorum ama Fast Video Downloader eklentisini kullanıyorum, dene istersen. |
||
|
||
MySpace kullanmıyorum ama Fast Video Downloader eklentisini kullanıyorum, dene istersen. hmm neyse teşkkrler myspace'de şu an zaten videolar korumalı deil onlar farklı programlarla indirilebiliyor ama mp3'ler korumalı. Onlar için denediğim hiçbir program işe yaramadı. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? |
||
|
||
| Mp3'ler internette video olarak internette varsa indir mp3'e çevir |
||
|
||
Mp3'ler internette video olarak internette varsa indir mp3'e çevir videosu olanlar için son ihtimal onu yapıorum ama dinlediklerim genelde amatör¥i çıkan&her an patlamaya hazır olan gruplar olduğundan dolayı çoğunun videosu yok sadece playlistlerinde bulabiliyorum şarkılarını. bu yüzden bu tür bi program arıorum bilen varsa çok makbule geçicek. çünkü şarkıları ses kaydı yapıp mp3çalarıma atmaktan bıktım
|
||