|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Arkadaşlar! Fotoğraflarımızla eğlenmek elbette hepimizin hoşuna gidiyor.Ben eğlence amaçlı,çeşitli efektler sağlayan sitelerle ilgili birçok konu açmıştım.Ama bu sefer toparlanmış şekilde, en kaliteli ve eğlenceli siteleri sizlerle paylaşmak istedim.Kullanımları kolay olmakla birlikte sonuçları çok güzel oluyor.Buyrun başlayalım; :: Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! İsterseniz Angelina Jolie'nin t-shirt'üne resminizi yapıştırın, isterseniz bilboardlara reklam olun. Çok basit bir şekilde oldukça orjinal ve komik resimler elde edeceksiniz, bu resimleri jpg formatında ya da avatar olarak bilgisayarınızda saklayabileceksiniz. :: Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Photofunia'ya göre seçim hakkınız daha çok. Kullanmak istediğiniz resmi istediğiniz yerden kırpma imkanı da sunuyor. 3 adımda işlem tamam. Harika! :: Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Çok sayıda enteresan efektler bu sitede. :: Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Bu sitede resim efektlerinin yanı sıra yüz ekleme, çerçeve oluşturma, davetiye düzenleme gibi mükemmel eklentiler var ki görülmeye değer. :: Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Fotoğraflarınızı 3 adımda online ve ücretsiz olarak sizin belirleyeceğiniz mini imajlar ile mozaikliyor. :: Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Saçlarınızı değiştirin, özgür olun. Senin saçın benim saçım, benim yüzüm senin yüzün mantığıyla yeni imajınızı belirleyin. kafanız değil, saçlarınız karışsın. :: Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Fotoğrafınızı yükleyin, sahte dergiler oluşturun. manşetinizi atın. arkadaşlarınıza ilginç süprizler yapın. Benzer dergi kapağı magazin siteleri : frontpage 136 farklı dergi dizaynı. fakemagazinecover resimlerinizden kapak yapın. :: Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! "ben işi artık manyaklığa vardırıcam" diyorsanız çılgın şablon ve efektler bu sitede. resimlerinizi karikatürize etme imkanı veriyor. |
||
|
||
aa ne güzelmiş bu siteleer çok sağol valla..
|
||
|
||
| ahahahha cidden hepsini denedim fevkaladeninfevkinde |
||
|
||
güzelmiş hepsi işe yarar ama program var zatn
|
||