|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Em Baştan verdim sevgimi D Kısa vadede kazan diye Em Döktüm sana içimi D İçemedin sen niye ise C Aşk ta yoruyor şimdi D Am Ama geçer bu duygu haftaya C Aşk var uyuyor şimdi D Am Ama geçer bu duygu sabaha Em B.ktan bir cumartesi D Niye çıktım ki dün gece Em Hesap veremem kimdi, D Niçin, neden diye C Aşk ta yoruyor şimdi D Am Ama geçer bu duygu haftaya C Aşk var uyuyor şimdi D Am Ama geçer bu duygu sabaha Em Kaderden kaçılmıyor D Olacak olan olur şimdi Em Sorular cevap bulmuyor D Ama asıl problem bu değil ki C Aşk ta yoruyor şimdi D Am Ama geçer bu duygu haftaya C Aşk var uyuyor şimdi D Am Ama geçer bu duygu sabaha C Am Uyuyorum duyuyorum B Em Düşündüklerimi hep görüyorum C Am Uyuyorum duyuyorum B Em Diyemediklerimi hissediyorum Em-C B Em Aşk, iki başlıdır aşk |
||