|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
| örümcek adamLı oLan acayip duruyo cidden yırtıLmıs gibi.. :oheLaL oLsn baya gerçekçi yapmısLar.. Mıami ink die bi program var ordada enteresan dövmeLer yapıoLar ama bunlar daha iLginçç |
||
|
||
örümcek adamLı oLan acayip duruyo cidden yırtıLmıs gibi.. :oheLaL oLsn baya gerçekçi yapmısLar.. Mıami ink die bi program var ordada enteresan dövmeLer yapıoLar ama bunlar daha iLginçç evet ordaki adamlar acaip güzel yapıolar her dövme türü için farklı bi eleman var |
||
|
||
örümcek adamLı oLan acayip duruyo cidden yırtıLmıs gibi.. :oheLaL oLsn baya gerçekçi yapmısLar.. Mıami ink die bi program var ordada enteresan dövmeLer yapıoLar ama bunlar daha iLginçç evet ordaki adamlar acaip güzel yapıolar her dövme türü için farklı bi eleman var evet aynen..Her gece 1 de discovery channeL da..Ben daha çok yeni katıLan katie in çizimLeri beğeniyorum.. özeLLikLe insan portreLerini harika yapıo gerçekten.. |
||
|
||
geçenlerde miami ink te bi meryem ana dövmesi yaptırdılar süperdi adamlar işi bilio bizimkiler gibi abuk sabuk dövmeler yaptırmıyolar ama benim en çok sediğim dövme hitman usulu ensede barkod ![]() |
||
|
||
Dün gece manyak bi dövme vardı bi dövme için 4 eleman birden çaLıştı düşünsenize sırtınızda 4 tane makina çaLışıo adam ii dayandı o acıya .. sağ kısmına melekLer soL tarafına şeytan ortada ise kendi elini çizdiLer sırtını boydan boya kapLadı.. süperdi ya..
|
||
|
||
ona ii para vermiştir adam
|
||
|
||
Dün gece manyak bi dövme vardı bi dövme için 4 eleman birden çaLıştı düşünsenize sırtınızda 4 tane makina çaLışıo adam ii dayandı o acıya .. sağ kısmına melekLer soL tarafına şeytan ortada ise kendi elini çizdiLer sırtını boydan boya kapLadı.. süperdi ya.. ![]() Çok yaratıcıydı
|
||
|
||
| evet çok yaratıcıydı.. ama verdiği parayı düşünemiyorum biLe.. Adamlar ii kazanıo..
|
||
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() Muhteşemler yaaa.. Sanat yapıyor adamlar resmen |
||
|
||
| vayy be güzelmiş | ||
|
||
| Beatlesin eklediği ağaçlı tattoo güzelmiş..Spiderman'li olanda çok gerçekçi duruyo beğendim ama onun üstünde ki şekle bi anlam veremedim..beenmedim onu |
||
|
||
yaptıkları hakkatten güzelmiş. insan bedenine yakıştırmasamda böyle bişeyi, emeklerinin eserleri mükemmel valla. bana teklif gelmişti okuldan bi öğretmenimin tanıdığı dövmeciymiş. öğretecekti falan filan derken ekstralarınıda öğrendim ve vazcaydım. öyle bir iş için kendi yerin mekanın malzemelerin hijyenliğin cinsiyet ayırt etmeden istenilen bölgelere yapman vesayreliğin gerekiyormuş. özüm pay verirdi fakat hata yaparsam diyede tırstım sonuçta geri dönüşümü olmayan veya olduğundada meşakat çekmesi gerekilen bi durum. ben kağıtları duvarları karalamayı daha çok seviyorum. ama böyle bişeyi vücuda yaptırmak çılgınlık. güzel dahi olsa ne bileyim insanın kendi bedenini böyle örtmesi orjinalliğini ve özünü kaybettirir düşüncesindeyim.
|
||
|
||
acıtır... çok fazlaaaa
|
||
|
||
abijim nasıl yapılır bunlar yaa bildiğin sanattır bu yaaa. banada bi anakart çiz bari be abi
|
||