|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() *Bardakta kendi kullanıcı adınız yazacaktır. *Fiyat 20TL (Tek başına alacaklar için) *Almak isteyenler bana özel mesaj atabilir veya bu konuya cevap yazabilirler. *Bardağı tek alacaksanız fiyatı 20TL ancak aynı şehirde olanlar grup şeklinde alırsa kargo ücretini düşürerek fiyatı daha aşağı çekebiliriz. Bardak alacak olanlar isimlerini ve şehirlerini bana bildirsin lütfen. ![]() Ankara Tayfası: -NeFii -etkisiz_eleman -manikdepresif -njtbcrn Denizli Tayfası: -ies İstanbul Tayfası: -Nemesis -Just -mystery Adapazarı -001 |
||
|
||
| ben zep seçil alıyoruz kesin , ankara tayfası olarak |
||
|
||
evet, benimkini nefii sen alırsın ben senden gelince alırım oluğ dimi
|
||
|
||
| Ekledim sizi.. Ödeme için sizi bilgilendiririm henüz erken. | ||
|
||
denizli tayfasından bir tek ben varım herhalde ![]() benide yaz jeo ![]() |
||
|
||
| istanbul toplaşması olursa ben ve nemo jeo senin elinden almak istreriz bardaklarını tai uygunsa sanada ? bide ben gelemedim diyelim benim bardağımı nemoya versende olur veya nemo gelemezse ben alırım |
||
|
||
| Tabi olur. | ||
|
||
beni de ankaraya yaz abi |
||
|
||
Aynen ben de elden alırım buluşmaya gelirsem Beni de yaz
|
||
|
||
beni de yazın Sakarya/Adapazarı nickim yerine başka bişe yazdırcm onu sonra sölerim
|
||
|
||
mersin'e yok mu?
|
||
|
||
bu site harika ya
|
||