Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Akıl, Fikir Ofisi

Konu: Albümlere video eklemek

Sayfa: [ 1 ]

Chucky 04.07.2009 14:08:21

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
Arkadaşlar youtube videolarını direk linklerini yapıştırarak forumda görebiliyoduk.. Ancak youtube yasaklı olduğundan dns değiştirmemiş olan yada youtube girmenin yolunu bulamamış olan arkadaşlar bu videoları göremiyor  :ı Youtube yerine metacafeden videoları paylaşsak ve paylaştığımız albümlerin altına o albümdeki bir şarkının videosunu koysak nasıl olur dersiniz  :ı Hem böylece insanlar bilmedikleri grupların videolarını izleyerek değerlendirip albümlerini ona göre indirebilirler :ı Beğenmedikleri bir grup için boşuna kota harcamış olmazlar. Zira benim için böyle :ı İndiripte beğenmemek yerine önceden dinleyip bir fikir sahibi olmayı yeğlerim  :ı

just 04.07.2009 14:16:14
önceden dinlemek için varsa myspace adreslerini eklesek daha olumlu olmaz mı :ı ziira utube herkz izleyemio öbürtürlüde video bulmak sıkıntı yaşatabilir diye düşünüyorum

Chucky 04.07.2009 14:20:49
varsa myspacede olur ama yeni sayfada aç orda şarkısını bul dinle  :ı biraz uzun sürebilir  :ı onun yerine videoları eklemek sanki daha mantıklı gibi geliyor. Metacafede video bulmakda zorlanacağımızı sanmıyorum.  :ı zaten smf nin paketlerinde ki video paketinde hangi sitelerden gelen videoların direk linklerini video olarak gösterileceği ayarlanıyor diye biliyorum  :ı yani sadece metacafe olmak zorunda değil başka bir video paylaşım sitesindeki videoda olabilir  :ı zaten zorunlu bir şey değil ya :ı isteyen yapar isteyen yapmaz sadece bi fikir benimkisi...

Nemesis 04.07.2009 16:09:52

ben yapıyordum bir aralar ne zamandır video eklemedim ama hep youtube kullanmıştım  yokyok

Chucky 04.07.2009 16:14:03
Sadece moderatör - editör - yöneticiler değil aslında diğer üyelerde burada fikirlerini belirtse çok daha güzel olur :ı Eyy bu yazıyı gören üyelerimiz :ı Fikrinizi belirtmeniz dileğiyle :ı Saygılar :ı

Jeogen 04.07.2009 17:45:09
İyide arkadaşlar site zaten sadece youtube u desteklemiyorki. Metacafe veya herhangi bir link yapıştırdığınızda da aynı şekilde görünecektir bu uzun zamandır mevcut olan bir özelliğimiz.

Chucky 04.07.2009 17:47:07
Metacafeden link alıp önizleme yaptım ancak link gözüktü video gözükmedi :ı

Jeogen 04.07.2009 18:18:43
Al bakalım gayette görünüyor?

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

Chucky 04.07.2009 18:28:08
bak bu enteresan işte :ı ben linki görüyorm da suan enteresan olan o :ı

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

Gönderilme zamanı: 04 Temmuz 2009, 19:21:51
tamam ya şimdi oldu :ı benim pc deymiş sorun :ı kapatıp açtım görünüyo artık :ı

ferditef 15.07.2009 18:45:54
bence Chucky arkadaşımız yeni bir yol bulmuş baska bi sayfada gördüm. youtube la ilgili olan videoların oldugu yere Chucky arkadasımızın bulduğu bu yolu yazalım. Zaten herkes yapar gibime gelio. sonrada link yeterli olur.

Sayfa: [ 1 ]