|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 90ları kim sever kim sevmez desteklermisiniz protesto mu edersiniz merak ettim.90ları bi hatrlayalım 90larda çocuk olmak ; atari salonlarından çıkmamak. biriktirilen paraları bilimum street fighter, mortal combat gibi oyunlara yatırmak. oradaki abilerin sizin elinizden ver bi adam geçeyim diye elinizden alması. parliament pazar gecesi sinemasını deliler gibi beklemek. sabahtan akşama kadar taso oynamak. futbolcu kartlarını biriktirip son numarasına göre piştivari oyun oynamak. sakızdan çıkan çıkartmaları albüme yapıştırıp son joker çıkartmasını da bulup radyo kazanmanın hayaliyle yaşamak. kames toplarla mahalle maçı yapmak. 9 aylık, alman kale, japon kale oynamak. top patlayınca topa sabun sürmek. kağıttan gemiler yapıp leğende yüzdürmek. atari kasetleri takas etmek. şirinler dergisi almak. gazetelerden kupon biriktirmek. tv-marketlerdeki oyuncak tanıtımlarını izlemek. ufo gerçeğini akın akın kompelayı reyting hamdiyi seyretmek. güntekin onaylı televolede hakan şükür esprileri izlemek ama gülmemek. bana göre böyle ben eski günleri daha çok özlüyorum daha az gösteriş daha basit yaşam daha az dert nerde o eski günler.Ben şimdi olanların çoğunu protesto ediyorum |
||
|
||
atari salonlarını özledim ben mortal combat kapışmayı bir sürü jetonla sabah girip akşam sıfır jetonla çıkmayı
|
||
|
||
Her zamanın kendine özgü artıları ve eksileri vardır...ama tabiki cocukluğumu özlüyorum ..dert yok tasa yokk..ee cocuklugumuzda 90 lara gelince tabiki destekliyorum |
||
|
||
90ları sizde özlüyormusunuz,şimdikileri destekliyomusunuz? Hiç bir şey anlamadım ben destekliyorum dedim ama sanırım desteklememem gereken bir şey diyorsun soruda 90lar candır benim destekliyorumu 90ları destekliyorum olarak algılarsanız sevinirim
|
||
|
||
başlık olmamış ![]() bende destekliyorum 90 ları .. yanlış anlaşılmasın |
||
|
||
90lardan bahsedip şu zamana kapalı gönderme yapmışım bende anlamadım ![]() |
||
|
||
| anket seçenekleri garip olmuş sanki. ahh nerde o eski günler ve destekliyorum aynı kapıya çıkmıyo mu zaten |
||
|
||
konu kilit ya beceremedim ![]() |
||
|
||
anket seçenekleri garip olmuş sanki. ahh nerde o eski günler ve destekliyorum aynı kapıya çıkmıyo mu zaten ah nerede o eski günler ile protesto aynı kapıya çıkıyor bence çünkü soru "şimdikileri destekliyomusunuz?" destekliyorum tek zıt olan |
||
|
||
90lara destek şimdikelere eh işte biraz arkadan ittrelim destek olmasa da özlüyor muyum'a gelincee..sonları hatırlıyorum ama özlüyorum evet ![]() |
||
|
||
90larda birliktelik beraberlik vardı....mahalle maçlarından tutun da ... akşam ebesi bir sosyallik bir haşaralık yaramazlık harbi çocuktuk o zamanlar eğleniyorduk....bir arkadaşlık bir kardeşlik vardı o zamanlarda kurulan arkadaşlıklar hala devam eder kardeş öte şekilde... hemde...şimdiki zamanda çocukların veya gençlerin tek bildiğin counter-strike,facebook,internet,ps oyunları...bir dışarı çıkayında top oynayım bi çıkayayımda saklambaç oyanayayım deil....internet bilgisayar üzerine iyikki 80 başlarında doğup 90larda çocukluğumu yaşıyorum o zamanları yaşayamayanlar çok şey kaybetmiştir.... bence
|
||