|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 mail box'ı boşuna meşgüul eden maillerden ben bıktım yok bu maili 9 kişiye göndermzsen taş olursun yok allah çarpar yok zırt yok pırt gibi aptal mesajlardan ve buna inananlardan usandım |
||
|
||
9 kişi iyiymiş yinee.. 1000 kişiye göndermesen bile diye geldi ![]() protesto |
||
|
||
| Kesinlikle protesto. Çok can sıkıcılar ve saçmalamakta sınır tanımıyorlar | ||
|
||
Gönderirsen sevdiğin kişi sana teklif edecek yoksa 7 gün içinde başına çok kötü bir şey gelecek
|
||
|
||
protesto. insanlar saçmalamakta sınır tanımıyorlar. |
||
|
||
selçuk erdem'in çok güzel bir karikatürü vardı bu konuda.. taş devrinde adam bir tablet bulur, üstünde yazmaktadır : bu mektuptan 20 kopya çıkartıp başkalarına iletirseniz hayatınız değişecek eğer iletmezseniz... adamın cevabı basittir ![]() protesto |
||
|
||
Protesto.Hiç birinide göndermedim bugüne kadarda sapasağlam ayaktayım.Ama yalan söylemeyim bir kere gönderdim sms bitsin diye eski kız arkadaşımla çıkmaya başlamıştım akjsdh
|
||
|
||
| Protesto.. Gereksiz ..Okumuyorum yollamıyorum genelde.. |
||
|
||
| protestoo basında fw yazan mailleri okumuyorum eger canım sıkılmıyorsa
|
||
|
||
allah seni top etsin demediği sürece göndermem protesto
|
||
|
||
cep telefonunda da bi aralar çok büyük bi çığır açmıştı.. hergün 5 10 tane geliyodu... artık akıllandılar.. neyse protesto |
||
|
||
| Okumayıp direk sildiğim mailler arasındadır kendileri Göndermem göndereninde zeka seviyesini çözmüş olurum... |
||