Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Akıl, Fikir Ofisi

Konu: Jeogen Sözlük Hakkında ve Yazar Alımları

Sayfa: [ 1 ]

Jeogen 15.07.2009 00:30:46

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
Arkadaşlar an itibari ile forumumuzu sözlükle ilişkilendirdim. Artık çıkıyolar. Herkes forumdan sözlüğe bkz tarzında linkler verebilecek yeterki yol yordam bilsin. Sözlüğe yazar alımlarını artık sözlük başkanı olarak seçtiğimiz sevgili
Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!
etkisiz_eleman
arkadaşımız sağlayacak. Yazar olmak isteyenlerin
Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!
etkisiz_eleman
'a sadece kullandıkları bir mail adresini göndermeleri yeterli olacaktır. Eğer şartlarımıza uygunsanız bağkur, yol ve yemek masraflarını siz karşılamayı kabul ediyorsanız mailinize gelen linkten kendi üyeliğinizi açabileceksiniz. Sözlükteki yazarların düzenini sağlamakta yine etkisiz_eleman arkadaşımızın yetkileri dahilindedir. Uyarı ve sözlükten uzaklaştırma hakları bolca mevcuttur. İlginize teşekkür eder bana özel mesaj atmamanızı rica ederim zira 165 mesaja ulaştım sözlük açıldığından bu yana. Bir örnekle kapatayım dedim saygılar efem..

ferditef 16.07.2009 00:38:21
joegen kanka, kanka olalım mı :D etkisizle mi olsak acaba ilk. karar veremedim bak şimdi. Jeogen seninle olalım en iyisi kanka. :P

cabbar23 12.02.2011 10:50:18
jeogen iyidir ya sözlük daha da iyi

Sayfa: [ 1 ]