|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Oyunumuz oldukça basit istediğimiz şarkıdan herhangi bir söz yazıyoruz ( tabi şarkının hangi şarkı olduğunu anlayabileceğimiz kadar uzun olsun lütfen ) Alttaki kişide onu kimin söylediğini tahmin ediyor isterse hangi şarkı olduğunuda yazabilir ama zorunlu değil bu ve yeni bir söz yazıyor.İlk ben başlıyorum ![]() Bugün çok yorulmuşsan , her yerde arayıp yine de bulamamışsan , o seni unutmuş , sen unutamamışsan ,kalbinin kuşu uçmuş, sen tutamamışsan, haydii gel haydi gel içelim derdinii alda gel haydii gel içelimm |
||
|
||
yüksek sadakat söylüyor. Aşk yangın, aşıklar yanmadan olmaz, kalbin bende kalmış onda durmaz.......... |
||
|
||
Özlem Tekin ![]() Hep yalan söylenmiş hep yalan Ayrılanlar hiç kavuşmadı, dinlediğim masallar hiç gerçek olmadı.. |
||
|
||
Manga Niye bana bu ceza, kıskandım söz verdim, niye bana bu ceza, naz ettim ben çektim, niye bana bu ceza, seni herkesten çok sevdim..... |
||
|
||
| özlem tekin. ölmek varmış ruh aynıymış cennet varmış, bize yasakmış. |
||
|
||
| Yol gezer Yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim Küçük yaşta ağlar oldum Fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim |
||
|
||
| Hayko Cepkin. Tüm şehir ağladı sen gittin diye. Mecbur musun hep en uzağa gitmeye? |
||
|
||
Aslı söylüyomuş meğersem. Başkasından duyması daha çok koydu gerçi. Neyse, ne zaman geldin ruhum, görmedim seni? uçaktan atlarken unuttum galiba, özledim. |
||
|
||
| YAŞAR KURT Yine geldi sonbahar…
Açtı kollarını… Sarıldı boynuma… |
||
|
||
Cem adrian
Kaldım şehirlerde sen bana kızma hep haber edemezsem Moralini bozma.. Bilmiyom ne zaman geri döncem Alcam o yerlerden sana mor yazmaaaaaaaaaaaa |
||
|
||
umut kaya
Siyah beyaz düşlerimde seni hatırlarım Bomboş ellerimde seni duyumsarım Sensiz gecelerde sensiz ağlarım... |
||
|
||
Pilli Bebek ![]() Van tu Tiri Foro Kop Kop Kop Evladım Ağrı dağın eteğinde uçan güvercin olsam Türkü olsam dillerde cano cano diyar diyar dolansam ![]() |
||
|
||
| Çok dinLedin gaLiba bu araLar:D İbrahim tatLıses ![]() Sevdan bir ateş oLdu bende.. GönLüm bir deLi coştu sende..... |
||
|
||
Peder beye bu şahsiyetin cd sini çekmekten bıktım ![]() Düş Sokağı Sakinleri Sözlerimi geri alamam Yazdığımı yeniden yazamam, Çaldığımı baştan çalamam, Bir daha geri dönemem. |
||
|
||
| buLutsuzLuk özLemi Nane nane nane nane nannn nannn naneeeeee Nane Nane nane nane nannnnnn nannnnn Nanneeeeeeeeeeeeee Baska sözleri varmıydı hatrLamıyorum da
|
||