|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Protesto Bıktım artık kliplerde hep dansçı kızların oynatılmasından.Bütün klipler aynı
|
||
|
||
nan yanlış oy kullandım sanırsam ![]() neyse ben severim dansçı kızları |
||
|
||
evet dnasçi olmadan klip olsn, adam gibi müziklerini yapsnlar..illa hatun olcaksa gruba bayan dahil etsinler.. angela gossow bi kaçsene öncesine kadar hep izlerdim ama an itibariyle protesto |
||
|
||
hepsi kız olsun kıvırsın çalkalasın izleyelim oooohh destek ![]() |
||
|
||
Pislikler
|
||
|
||
pop müzik hiç sevmem ama hareketli sarkılarda danscı kızların olması görsel olarak güzellik kattıgını düşünüyorum...
|
||
|
||
| Protesto |
||
|
||
bize pislik dedi nan bu kız
|
||
|
||
sadece pop müzikde kaldığı için protesto... ne zaman metal kilplerindede olurlarsa o zaman fikrim değişirr |
||
|
||
bize pislik dedi nan bu kız sana demedim ki ![]() Erkek olanlar için kullandım onların amaç farklı o bakımdan
|
||
|
||
| Dansçı, 1) erkek 2) zenci ise hiç bir sorun yoktur benim için:D |
||
|
||
hişşt ayrılın bakıyım.. iki dansçı hatun için kavga etmeyin, det ![]() ekmek paralarını o şekilde kazanıyolar hatunlar napalım yani ![]() |
||