|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 masaüstü pc'ler, fazla yer kaplar, taşınması falan zor iştir. ancak toplama bilgisayarlarda özellikle kendiniz geliştirirsiniz, fare ve klavye ikilisi burada vazgeçilmezimdir. |
||
|
||
Destekliyorum..
|
||
|
||
| Laptopada ram takılabildiğinden oda bir derece geliştirilebilir sayılır. Bende 2 tane massaüstü bulunmasına rağmen ikisinide kullanmamaktayım. Hatta arada sırada kullanmaya kalkınca deli edebiliyorlar kendileri beni. Peloshumdan vazgeçmem! Her ne kadar oyunlar için masaüstü bilgisayarlar daha ideal görünsede laptopumdada oynarım kardeşim ben oyunumu ! For ever Pelosh! | ||
|
||
meydana getirdiği elektrik sarfiyatı ve artık dizüstü bilgisayarların performans olarak masaustu bilgisayarlara yetismesi sebebiyle protesto ediyorum
|
||
|
||
Severim büyük makineleri. Sağlamdır, güçlüdür, geliştirilebilir...
|
||
|
||
hımbıldır ama oyun oynaması daha keyiflidir kanımca |
||
|
||
sonuna kadar masaüstü taraftarıyımm...ne öyle herşey minyatürüze ![]() |
||
|
||
sonuna kadar masaüstü taraftarıyımm...ne öyle herşey minyatürüze ![]() o değil de odanın yarısını kaplıyomuş pc onu farkettim ![]() big machine |
||