|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 evet ilginç bir konu oynaması zevkli olabilir, hatta hepimiz bunların atası olan atari ile girmişizdir bu dünyaya.. ps2 ise benim ilk göz ağrımdı.. ancak bilgisayarları değişmem hiç bir şeye arkadaş bir de bazı oyunları sırf konsol için çıkartıyorlar ona sinir oluyorum.wii falan hikaye bu arada, sony'nin yeni kontrol mekanizması çok daha iyiymiş. ancak microsoft'un Project Natal'ı bu yıllara damga vurcak gibi.. ama oldschool kalıp hala pc diyorum ![]() |
||
|
||
| Oyun Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
| yalan o video olmaz olamaz olmamalı.nasıl olur.olmasın.alamam param yok çıkmasın böyle bi şey katil olurum.hırsız olurum.karşıyım.kesinlikle.insanlara yazık en çokta bana | ||