|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Sadece Bende olduğunu düşünmediğimden buraya böyle bi konu açmak istedim. jeogenin Ana sayfası düzenlenmeden önce tüm yazı stilleri çıkıyordu ama yenilendikten sonra örneğin 'monotypa corsiva' normal arial tarzı çıkıyor. başka yazı stillerinde aynı problem varmı bilmiyorum hepsine tek tek bakmadım. bunun yenilenmesi veya yazı stilleri menüsünden kaldırılması jeogenin jeogenliğine biraz daha jeogenlik katar düşüncesindeyim. |
||
|
||
| Deneme (bahsettiğin monotypa corsiva fontu) Deneme Deneme Deneme Deneme Deneme Gönderilme zamanı: 06 Ağustos 2009, 11:49:24 Sorunu anlamadım, gördüğün üzre hepsi çalıştı? Bu mesaj altından deneme yapar mısın? |
||
|
||
Deneme (bahsettiğin monotypa corsiva fontu) Deneme Deneme Deneme Deneme Deneme Gönderilme zamanı: 06 Ağustos 2009, 11:49:24 Sorunu anlamadım, gördüğün üzre hepsi çalıştı? Bu mesaj altından deneme yapar mısın? Aslında daha önceden böyle scripte benzer bir yazı stili vardı gibime geliyo. benzerini bulmaya çalıştım Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! böyle bişeydi, mono'nun ismiyle karıştırdım galiba bilmiyorum. asıl konu bugün albüm eklerken buraya albüm kapağıyla uyum için scripte yakın bir yazı stiline ihtiyaç duydum, bulamadığımdan böyle bi istekte bulunmak istedim. bu arada yazdığın deneme'lerden farkettim, yazı stilleri birbirine çok benziyo, comic sans MC ile Monotype Corsiva harici madem aralarında fazla bi farklılık yok ötekilerin, ikisi kalsın sana ne zararı var diye soracak olursan esasında benim gönlüm zaten azalmalarından değil çoğalmalarından yana. özelliklede biraz farklı yazı stilleri olarak. umarım anlatabilmişimdir.
|
||
|
||
| Tamam onunla ilgilenicem ama şu an için bir sorun var mı? Yani tıkladım yazı sitili çalışmadı gibi.. | ||
|
||
Tamam onunla ilgilenicem ama şu an için bir sorun var mı? Yani tıkladım yazı sitili çalışmadı gibi.. yok kontrol ettim ben karıştırmışım öyle bi sorun yokmuş yanlış bilgilendirdiğim için özür dilerim. dikkate almandan ötürüde teşekkür ederim. y54yy
|
||
|
||
| 1Yeni fontlar eklendi arkadaşlar.. 4Yeni fontlar eklendi arkadaşlar.. 7Yeni fontlar eklendi arkadaşlar.. |
||
|
||
2., 3., 5., 6., 8. yazdıkların birbiriyle aynı görünüyor ![]() Ya da bende bir sorun var |
||
|
||
Hadi ya ![]() |
||
|
||
evet aynı görünüyor ![]() firefox kullanıyoruz, ondan olabilir sankim.. |
||
|
||
| Bana aynı gördüklerinizin numaralarını verin silelim onları o zaman. Sanırım fontlar bilgisayarınızda yüklü değil diye görünmüyor. | ||
|
||
Söyledim ya yukarıda hangilerinin aynı göründüğünü |
||
|
||
| nemesis belki farklı görüyordur diye sordum. | ||
|
||
Hii peki o zamansa |
||
|
||
yok aynıları olduğu için ben sayı belirtmemiştim ![]() sorun değil aslında şekilli yazılar, anlaşılmıyor zaten pek şu anki fontlar yeterli |
||