|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Diğerlerini bulamadıgımdan (brz klasık olucak ama ) Hatun ve Çık Hayatımdan ile açılışı yapıyorum geri kalanları tamamlamanızı bekliorum arkadaslar HATUN Boyalı saçlar başlar Havaya kalkmış kaşlar Kendine bir av arar (o alaycı bakışlar) acımaz parçalar Kara bir büyü yapsa Gözlerimi dağlasa Kalbime mühür bassa Bana sökmez bunlar Hatunun canı kötü şeyler ister Günahun tadı içine işler Bir yanı sevip sevilmek ister Bir yanı beni mahvetmek ister ÇIK HAYATIMDAN Ve son vedasıyla Bittin ve gittin Nazik bir özür bekledim Çokmu fazla istedim Kabaran denizler gibiyken Sakin bir damla gözyaşıyken Atılan tek kurşun misali Sessizce izledim gidişini… Her zaman kaçtın sadece kendinden Gittiğin her yere kendini götürürken Dünyayı suçlayıp bak yine gidiyorsun Söyleyecek sözüm yok uğurlar olsun Çık Hayatımdan koş yeni hayatlaraa Sakin ha ardına bakma |
||