|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Dünyanın en büyük sanaL binası
![]() Yorum yapamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Size de hiç bitmicekmiş gibi geldi mi ![]() Hey maaşallah diorum ![]() Bi an önce bitsin dediğinizi duyar gibiyim ![]() Sabrınızdan doLayı teşekkürLerimi bir borç bilirim ![]() |
||
|
||
yuhunuz... sayfa açılana kadar zaten 10 dk geçti .. cevap yazma kısmını denk getirmeye çalıştım zaten o süre zarfındada
|
||
|
||
ResimLerin yarısı nerde kine ![]() yorumun için tsk ettim çakisigüzel
|
||
|
||
Sonunda ulaştım ![]() Bu ne yahu
|
||
|
||
Felaket zor bir şey yahu bunun çizimi Tebrik ederim yapan insanları
|
||
|
||
bu ne ya in in in bitiremedim
|
||
|
||
Depreme dayanıklı mı bu
|
||
|
||
Bu basLığı açmaya korkar oLdum aşağı inene kadar ![]() Melancholıc dayanıkLıdır heraLde
|
||
|
||
| zemin kat ve temeli göremedim. buna hangi internet sitesi imar izni verirki. boşuna yapmışlar
|
||
|
||
:D:D:DTemeLi bende göremedim:D aslında sağLam da nedense resim çıkmamış
|
||
|
||
sayfayı yüklemeyi durdur işaretinin bi gün işime yarayabileceğini hiç düşünmemiştim. bu konuyu açar açmaz ona basıyom artık.
|
||
|
||
| 2nci sayfaya çıkması da bana yaradı en azından ilk sayfaya bakmak zorunda kaLmıyorum |
||
|
||
| Çok ilginç bir haber olmuş. İnene kadar ömrüm çürüdü be .. |
||
|
||
| Oha yani xD | ||
|
||
vaovv. grdüğüm en müthiş bina
|