Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Desteklenenler

Konu: Odanızın biri tarafından topLanması??

Sayfa: [ 1 ]

RocKunzeL 20.08.2009 15:10:07

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
Ben odamın baskası tarafından ki annem de dahil topLanmasından hiç hoşLanmam kendi düzenim sonuçta diyenLerdenim yokyok
ErkekLerin çoğunun benim gibi düşünmediğine eminim de neyse yokyok

Chucky 20.08.2009 15:19:04
Şahsen odamı pek toplamam :ı Nasılsa öyle durur genelde :ı Amma velakin evdeykene odamı arada sırada annem toplar. Oda güzel , toplu oluyo ama dağınıkken ben daha mutluyum ya. Neyin nerde olduğunu biliyodum. İstediğimde buluyodum. Ama annem topladıktan sonra yok bulamıyorum !! Anne burdan sana sesleniyorum toplama şu odamı !!

etkisiz_eleman 20.08.2009 15:21:15
süper bişeydir, keşke ben hiç toplamasam. bulamama gibi bi sorun yok.  'annneeaaa şunu nereye koydun?' diye sorulunca cevabı alırsın, olay biter. çocuklarının odalarını toplamayı seven anneleri seviyorum  ihhi

LyssA 20.08.2009 15:33:50
annecim annecim güzel annecim ihhi başkası toplamasın ama o neyimi nereye koyucağını bilir  LL:

Nemesis 20.08.2009 15:57:34

Ben odamı toplamam, annem de toplamaz ki benim kadar pc başında vakit geçiren hiç bir aile bireyi toplamaz  :ı toplanmasın zaten böyle çok güzel  ihhi arada bir gün yüzü gördüğü oluyo odanın o zaman da hiçbişeyi bulamıyorum..
ama destekliyorum yaa bi gün toplanıcak sonuçta o kişi ben olmiim de ty5y4

RocKunzeL 20.08.2009 17:43:56
erkekLer diyodum ama kızLarda maaşallahh :ı
Çok tembel bu gençLikk yokyok

porcelain_heart 24.08.2009 21:27:16
kendi işimi kendim halledenlerdenim, hiç üşengeç olupta bitarafımı büyütemem, dağınık olduğu zamanlar içime ne zaman eserse o zaman toplarım ama toplattırmaktan hoşlanmam. aslan yattığı yerden belli olurmuş. en güzelide bu bence, sorumluluk sahibi olan insanlar farklı oluyo tabi  yokyok

RocKunzeL 25.08.2009 13:50:48
kendi işimi kendim halledenlerdenim, hiç üşengeç olupta bitarafımı büyütemem, dağınık olduğu zamanlar içime ne zaman eserse o zaman toplarım ama toplattırmaktan hoşlanmam. aslan yattığı yerden belli olurmuş. en güzelide bu bence, sorumluluk sahibi olan insanlar farklı oluyo tabi   yokyok

Heyytt beee  :n işte genç nesil :n

melancholic 28.08.2009 00:17:11
bende toplattıramam evhamlık var bendede sanırım  :q temizlik konusunda özellikle ama dağıttım mı mükemmel dağıtırım oda ayrı tabii manyak11

dzmntk 19.10.2009 16:08:53
kafama eserse toplarım .. :n ama o karışıklığın içinde istedigimide bulurum onun düzeni kafamda ayrıdr :)

Sayfa: [ 1 ]