|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Ben odamın baskası tarafından ki annem de dahil topLanmasından hiç hoşLanmam kendi düzenim sonuçta diyenLerdenim
ErkekLerin çoğunun benim gibi düşünmediğine eminim de neyse |
||
|
||
Şahsen odamı pek toplamam Nasılsa öyle durur genelde Amma velakin evdeykene odamı arada sırada annem toplar. Oda güzel , toplu oluyo ama dağınıkken ben daha mutluyum ya. Neyin nerde olduğunu biliyodum. İstediğimde buluyodum. Ama annem topladıktan sonra yok bulamıyorum !! Anne burdan sana sesleniyorum toplama şu odamı !!
|
||
|
||
süper bişeydir, keşke ben hiç toplamasam. bulamama gibi bi sorun yok. 'annneeaaa şunu nereye koydun?' diye sorulunca cevabı alırsın, olay biter. çocuklarının odalarını toplamayı seven anneleri seviyorum
|
||
|
||
annecim annecim güzel annecim başkası toplamasın ama o neyimi nereye koyucağını bilir
|
||
|
||
Ben odamı toplamam, annem de toplamaz ki benim kadar pc başında vakit geçiren hiç bir aile bireyi toplamaz toplanmasın zaten böyle çok güzel arada bir gün yüzü gördüğü oluyo odanın o zaman da hiçbişeyi bulamıyorum.. ama destekliyorum yaa bi gün toplanıcak sonuçta o kişi ben olmiim de ty5y4 |
||
|
||
erkekLer diyodum ama kızLarda maaşallahh Çok tembel bu gençLikk |
||
|
||
| kendi işimi kendim halledenlerdenim, hiç üşengeç olupta bitarafımı büyütemem, dağınık olduğu zamanlar içime ne zaman eserse o zaman toplarım ama toplattırmaktan hoşlanmam. aslan yattığı yerden belli olurmuş. en güzelide bu bence, sorumluluk sahibi olan insanlar farklı oluyo tabi |
||
|
||
kendi işimi kendim halledenlerdenim, hiç üşengeç olupta bitarafımı büyütemem, dağınık olduğu zamanlar içime ne zaman eserse o zaman toplarım ama toplattırmaktan hoşlanmam. aslan yattığı yerden belli olurmuş. en güzelide bu bence, sorumluluk sahibi olan insanlar farklı oluyo tabi Heyytt beee işte genç nesil
|
||
|
||
bende toplattıramam evhamlık var bendede sanırım temizlik konusunda özellikle ama dağıttım mı mükemmel dağıtırım oda ayrı tabii
|
||
|
||
kafama eserse toplarım .. ama o karışıklığın içinde istedigimide bulurum onun düzeni kafamda ayrıdr |
||