Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Duyurular

Konu: Yeni Konu Açarken Eklenen Albüm Kapakları

Sayfa: [ 1 ]

Jeogen 24.08.2009 09:45:19

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
Arkadaşlar yeni açacağınız konuya ekleyeceğiniz albüm kapaklarının boyutunu biraz daha ufak seçebilirseniz çok iyi olur. Konular direk ana sayfada göründüğünden yüksek çözünürlüklü koca koca görseller sayfa açılışını çok yavaşlatmakta. Google'a albüm ismini yazdığınızda zaten size bir çok boyutta görsel sunmakta bunlardan uygun boyutlarda olanı seçerseniz daha sağlıklı olur.

Nemesis 24.08.2009 15:52:17

ben genelde küçük seçiyorum ama,belli büyüklükten sonra hepsi aynı gözüküyo ve pek kasmıyo..firefoxdan mı kaynaklanıyo yoksa site mi otomatik düzenliyo ?

Jeogen 24.08.2009 20:54:46
Sitenin temasından taşmasın diye otomatik olarak küçültüyor onları fakat boyut değişmiyor. Yani 2mb lık  bir görsel eklersen sitede küçük görünüyor ama sayfa açılışında indirilen veri yine 2 mb oluyor değişen bir şey olmuyor. Seçeceğiniz albüm kapakları 640x480 civarında olursa sorun olmayacaktır.

Nemesis 25.08.2009 15:38:00

Ok, tahmin etmiştim bunu..ben genelde 300 x 300 civarı koyuyorum...paintte yaptıklarım dışında :R

Sayfa: [ 1 ]