|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Balkan ve Rumeli Türküleri - Balkan Folk Songs Solist: Faruk Yılmaz Enginarın Şişesi ![]() 1- İnme Turnam / Kaynak Kişi: Sezai Çetin - Derleyen Faruk Yılmaz - 2:57 2- Enginarın Şişesi / Söz-Müzik: Faruk Yılmaz - 3:05 3- Çalın Davullarım / Kaynak Kişi: A. Yılmaz, Hüseyin Ünal - Derleyen: Faruk Yılmaz - 7:01 4- Bulaşık / Anonim - 3:47 5- Vurdi Beni Delikanlı / Üsküp Türküsü - 2:57 6- Bulut Gelir Seher İle / Anonim - 3:28 7- Hüseyin Derler Adıma / Kaynak Kişi: Sezai Çetin - Derleyen: Faruk Yılmaz - 3:46 8- More Ayşe / Kaynak Kişi: İ. Kocaman - Derleyen: Faruk Yılmaz - 2:47 9- Kara Yusuf / Kaynak Kişi: A. Yılmaz - Derleyen: Faruk Yılmaz - 4:56 10- Ortaköyün Kızları / Söz - Müzik: Faruk Yılmaz - 3:27 11- Hemetullah Hanım / Söz - Müzik: Faruk Yılmaz - 2:53 12- Debreli Hasan / Anonim - 4:25 Dosya Boyutu: 40.7 MB Şifre: jg Gönderilme zamanı: 08 Eylül 2009, 01:04:31 Fakat yanlış bölüme açtığımı farkettim konuyu. Moderatör arkadaş "Türkü, Özgün & Halk Müziği Albümleri" kategorisine taşırsa konuyu yanlışlık giderilmiş olur. Şimdiden teşekkürler.. |
||
|
||
| tşkler arkadasim dwmını beklıyrz... | ||
|
||
| Harika çalışmalar rumeli albümlerini bekleriz.süper elinize sağlık | ||
|
||
| güzel paylaşım. | ||
|
||
| selam cok güzel olmuş | ||
|
||
| teşekkürler ederim | ||
|
||
| tesekkürler güzel paylasım | ||
|
||
| teşekür ederim | ||
|
||
| eline sağlık kardeş.. | ||
|
||
yorum yapmadan indirememek biraz saçma olmuş teşekkür ederiz filan yazanlarda banlancaktır diyo. napcaz anlamadım
|
||
|
||
| EYVALLAH DOSTUM SAĞOL | ||
|
||
| Emeğine sağlık yanlızca burada bulabildim teşekkürler ... | ||
|
||
| tesekkurler gusel paylasım | ||
|