|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Dm Bb C Bb Dm
canım kardeşim, bak senin ellerinde hayatımız Dm Bb C Bb Dm uçan kuştaki güzelliği kaybettik, hastayız A Bb Dm A çok sıkıldım ağlamaktan, durmaktan Bb F Gm Bb A bu ahlaksız oyunlara devam etmek günah Dm Bb A uyan artık uyan Dm Bb A uyan dostum uyan Dm Bb A Gm F A uyan artık uyan karanlık uykundan Dm Bb C Bb Dm sadece renkler vardı, sonra kayboldu onlar da Bb C A Bb biz nefes alamadan Dm Bb C Bb ah, bu hayat, anlamsız bir şaka Bb Dm Bb C Bb herkes bunun farkında A Bb Dm A çok sıkıldım ağlamaktan, durmaktan Bb F Gm Bb A bu ahlaksız oyunlara devam etmek günah Dm Bb A uyan artık uyan Dm Bb A uyan dostum uyan Dm Bb A Gm F A uyan artık uyan karanlık uykundan Bb A Dm C sen yine de o yolun sonundaydın Bb A Dm C sen yine de hiçbir şey yapamazdın Bb A Gm F sen, uyuşuk, tembel, yalnızdın Bb A... sen..... |
||