|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Selamlar Aranıza Yeni Katıldım Googleden Second un Parçasını Ararken Buldum , Siteye girdiğimde birşey anlamadım renkler tuhaf tema garip bence daha açık renkte bir tema , gözü yormucak bir tema kullanılmalı eminim üye sayısını da etkileyecektir. |
||
|
||
öncelikle hoşgeldin ![]() Biz site olarak 2 tane tema kullanıyoruz.. Eğer bu hoşuna gitmediyse diğer temayıda kullanabilirsin.. Diğer tema daha açık bir renkde.. diğer temaya geçmek için her sayfanın en altında tema seçeneği var oradan değiştirebilirsin.. |
||
|
||
| Ben jeogenin bu özgün temasının kendini yansıttığını düşünüyorum şahsen. Farklı tema arayışları içine girmek şu durumda çok gereksiz. | ||
|
||
E mor tarz zaten, adı üstünde. Daha açık bi renk olursa ne anlamı kalır ki
|
||
|
||
bu tema bence güzel hoşgeldin ![]() |
||
|
||
| Hoşgeldin:) Temamız farkımızı ortaya çıkarıyor belki de klasik forum temalarına alıştığından yadırgamışsındır bu tasarımı. Göz yorduğu hakkında hem fikir değilim aksine soft renkler değil açık renkler göz yorar 8 senedir web tasarımıyla ilgilenen biri olarak bu nacizane fikrimi belirtmeliyim. Ben bu tasarımda göz yoran renklerden kaçınarak daha soft renklere ağırlık verdim. Ama haklısın çeşit olmalı herkes aynı şeyi beğenemez ki görsel şeyler çok çeşitli olmalıdır. Bu nedenle açık renkli bir temamız çok yakında aktif olacaktır. Bu arada ies'in dediği gibi 2 sene önce kullandığımız açık renkli bir temamız var biraz eski ama kullanılabilir. Tekrar hoşgeldin.. | ||
|
||
eski tema rocks ![]() |
||
|
||
| Tema çok güzel bence kesinlikle değişmemeli.. | ||
|
||
Ben jeogenin bu özgün temasının kendini yansıttığını düşünüyorum şahsen. Farklı tema arayışları içine girmek şu durumda çok gereksiz. işte bu
|
||
|
||
| Gayet kendine has, şık, havalı bir tema. Diğeri daha kötü :P |
||
|
||
| Şuanki tema ile siteyi kahve ve krema olarak görüyorum,o kadar yakısıyorlar ki birbirlerine . | ||