Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Online Videolar

Konu: Şems-i Tebrizi (Mevlana)

Sayfa: [ 1 ]

Beatles 01.10.2009 21:57:15

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656

Aslında amatör video. Nereye açacağımı bilememekle beraber içimde şiddetle bu konuyu açma hissi vardı..

Şarkıyı nişanlımla beraber yaptık. Videoyu da çeşitli fotoğraflarla slyat şeklinde yapmak istedik. Atmosfere uyması açısından.
Dinleyin, izleyin, ne olursa olsun yorumlarınız çok önemli ve değerli bizim için  :)

Bu youtube linkidir:

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

Youtube'a giremeyenler açısından zorluk çıkmasın diye bu da DailyMotion linkidir..

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

Eğer parça hoşunuza gittiyse şayet;

www.myspace.com/yasinyavuzcomposer
adresinden diğer parçaları da dinleyebilirsiniz :)
Desteğiniz bizi mutlu edecektir :)

Jeogen 01.10.2009 22:26:27
Sevdim ben bunu ama senin vokali duyamadım :ı

Beatles 01.10.2009 22:27:26

Sağol adminim :u En sonda Şeeeeeeeeems diye fısıldayan ses benim sesim. O açıdan vokal yani :D

Jeogen 01.10.2009 22:30:25
Sesinin tonuyla baya bir oynamışın sanırım :D

Beatles 01.10.2009 22:32:20

Evet Yasin biraz efekt vermişti. Atmosfere uyması açısından. Ama orjinaline sadık kaldı :p

porcelain_heart 02.10.2009 00:12:01
ilk ben yazcaktım yorum :q  yetenek var bu ikilide:n emeğinize sağlık slayt çok güzel olmuş.

Beatles 02.10.2009 10:53:02

Çok sağolun efenim :n

niyat 17.11.2009 10:53:32
Güzel olmuş  yaşaaa  ellerinize sağlık ileride albüm filan çıkartırsanız albümü jeogen paylaşsın  utangaçç

crankara 17.11.2009 12:24:04
farklı olmuş. çok beğendim demek isterdim. ama o kadar beğenmedim. :D
bence ney sesinin ağırlığını kaldıracak kadar bir çalışma olmamış. alttan gelen ritim biraz daha yavaşlatılabilir bazı yerlerde. bilmiyorum belkide o zaman bütünde bi uyumsuzluk olur. denemek gerek.  :-hihi

dikkat!!! :D
benim görüşlerimi fazla dikkate almazsanız sevinirim. müzikle iiç içe olsamda müzik yapan birisi değilim sonuçta.
diğerlerinide dinlemeye çalışacağım. başarılar. 

Canest 02.02.2010 19:40:26
Hoş bi çalışma (Y)

Sayfa: [ 1 ]