Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Tv Programları

Konu: Sansür (!) - Cencorship

Sayfa: [ 1 ]

melancholic 05.10.2009 18:46:54

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
Ve gelelim benim kendi fikrime;şahsım adıma konuşmam gerekirse sansürlenme fikrini saçma buluyorum.Ve sansür yerine saatlerini değiştirirlerse güzel şeyler olabilir diye düşünmekteyim manyak11
 Facebook'ta Farmville oyununu kapatan bir toplum olduğumuz geliyor aklımada sansür olayınıda gerçekleştirir bizim toplumumuz. :-cadı

tranquillity 05.10.2009 19:11:37
sansür olayı çok farklı bir boyutta bizim ülkemizde melancholic!
millet zaten sansürlemek için bekliyor ve bir şikayetle hemen sansürleniyor.bir tek kitap için bütün kütüphane kapatılıyor.bu sansür olayının dizilere hatta talk-showlara sıçraması çok doğal.yakında ana haber bültenleri de sansürlenirse hiç şaşma derim! offfff

melancholic 05.10.2009 19:20:28
kesinlikle  yokyok
kalabalığın içinde sanki gözlerimde siyah bant varmış gibi hissediyorum çoğu zaman. burası Türkiye,burada hayat yok :-hihi

Jeogen 05.10.2009 22:36:20
Tv ile hiç alakam yok ama farmville oyunun kapandığını burdan duymuş oldum :ı Ne alaka ki neden kapatmışlar acaba :ı

melancholic 06.10.2009 19:51:37
Tarım Bakanlığı tarafından yasak getirilmiş oyuna  :L Çiftlikte domuz falan olduğu için bence kapattılar bu oyunu.Müslüman ülkemizin insanlarına kötü örnek olması düşüncesiyle doğan bir fikir  manyak11 ilk başta başardılar daha sonrası ise malum biz kazandık! :-hihi

Jeogen 06.10.2009 21:38:01
Te allam ya akla bak. Alayını yakacaksın bu akılsızların. Adamlar ülke yönetiyor yahu şu adam şu akılla şu bakış açısıyla Türkiyeyi yönetiyor. Yok böyle bir şey.. Oy verenlerin topunun aklına şaşayım.

melancholic 10.10.2009 22:08:30
ölmüşüz biz ağlayanımız yok. manyak11

rLx 23.10.2009 23:17:42
Sansüre gerek yok ki.. Herşey doğruca yazılıp çizilse zaten bu millet bu hale gelmezdi. Gerçeğiyle alakası olmayan biçimde yayınlanmakta bütün filmler vs. Özetlemeye kalkarsak başımız ağrır. Bu gidişle zaten milletimiz birbirini yer anca.. Yok ferhunde şöyle yaptı.. Yok işte ali rıza bey amca kalp krizi geçirdi.. Ne gerek abartıya zaten düzgünce yapsalar kurallara uygun şekilde çekseler senaryoları tam uygulasalar hiçbirşey böyle olmazdı. Sansür gerekmez, disiplin gerekir ...

mantuss 12.05.2010 17:05:39
Te allam ya akla bak. Alayını yakacaksın bu akılsızların. Adamlar ülke yönetiyor yahu şu adam şu akılla şu bakış açısıyla Türkiyeyi yönetiyor. Yok böyle bir şey.. Oy verenlerin topunun aklına şaşayım.

aynen kesinlikle haklısınız katılıyorum

hyprt 13.05.2010 02:02:43
şok şok şok rtük baykalı yasakladı
tv kanallaı artık baykalın görüntülerini sansürleyerek yayınlayacaklar...
baykalı canlı yayına çıkarmayı düşünen dündar "biz bu sansürlere alışığız, gerekirse sayın baykala estetik ameliyatı yapar yine yayına çıkartırız" dedi....

13127385128735 tane kanal seçeneği mevcutken günümüzde isteyen istediğini izlezin, yayınlasın
bizene sizene...

Sayfa: [ 1 ]