|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Ve gelelim benim kendi fikrime;şahsım adıma konuşmam gerekirse sansürlenme fikrini saçma buluyorum.Ve sansür yerine saatlerini değiştirirlerse güzel şeyler olabilir diye düşünmekteyim Facebook'ta Farmville oyununu kapatan bir toplum olduğumuz geliyor aklımada sansür olayınıda gerçekleştirir bizim toplumumuz.
|
||
|
||
| sansür olayı çok farklı bir boyutta bizim ülkemizde melancholic! millet zaten sansürlemek için bekliyor ve bir şikayetle hemen sansürleniyor.bir tek kitap için bütün kütüphane kapatılıyor.bu sansür olayının dizilere hatta talk-showlara sıçraması çok doğal.yakında ana haber bültenleri de sansürlenirse hiç şaşma derim! |
||
|
||
| kesinlikle kalabalığın içinde sanki gözlerimde siyah bant varmış gibi hissediyorum çoğu zaman. burası Türkiye,burada hayat yok
|
||
|
||
Tv ile hiç alakam yok ama farmville oyunun kapandığını burdan duymuş oldum Ne alaka ki neden kapatmışlar acaba
|
||
|
||
Tarım Bakanlığı tarafından yasak getirilmiş oyuna Çiftlikte domuz falan olduğu için bence kapattılar bu oyunu.Müslüman ülkemizin insanlarına kötü örnek olması düşüncesiyle doğan bir fikir ilk başta başardılar daha sonrası ise malum biz kazandık!
|
||
|
||
| Te allam ya akla bak. Alayını yakacaksın bu akılsızların. Adamlar ülke yönetiyor yahu şu adam şu akılla şu bakış açısıyla Türkiyeyi yönetiyor. Yok böyle bir şey.. Oy verenlerin topunun aklına şaşayım. | ||
|
||
ölmüşüz biz ağlayanımız yok.
|
||
|
||
| Sansüre gerek yok ki.. Herşey doğruca yazılıp çizilse zaten bu millet bu hale gelmezdi. Gerçeğiyle alakası olmayan biçimde yayınlanmakta bütün filmler vs. Özetlemeye kalkarsak başımız ağrır. Bu gidişle zaten milletimiz birbirini yer anca.. Yok ferhunde şöyle yaptı.. Yok işte ali rıza bey amca kalp krizi geçirdi.. Ne gerek abartıya zaten düzgünce yapsalar kurallara uygun şekilde çekseler senaryoları tam uygulasalar hiçbirşey böyle olmazdı. Sansür gerekmez, disiplin gerekir ... | ||
|
||
Te allam ya akla bak. Alayını yakacaksın bu akılsızların. Adamlar ülke yönetiyor yahu şu adam şu akılla şu bakış açısıyla Türkiyeyi yönetiyor. Yok böyle bir şey.. Oy verenlerin topunun aklına şaşayım. aynen kesinlikle haklısınız katılıyorum |
||
|
||
| şok şok şok rtük baykalı yasakladı tv kanallaı artık baykalın görüntülerini sansürleyerek yayınlayacaklar... baykalı canlı yayına çıkarmayı düşünen dündar "biz bu sansürlere alışığız, gerekirse sayın baykala estetik ameliyatı yapar yine yayına çıkartırız" dedi.... 13127385128735 tane kanal seçeneği mevcutken günümüzde isteyen istediğini izlezin, yayınlasın bizene sizene... |
||