|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Windows Live Messenger 9.0 Yamaları Toplu Halde | Discovery + A Patch
![]() Tüm Özellikler: * Messenger'ı birden fazla başlatın * Görüntülü konuşmaları kaydedin ve bilgisayarınızda saklayın. * Taklit etme ve sohbet penceresi rumuzu gibi sohbet geliştirmeleri * Kişilerinizin sizi silip silmediğini görün * Kişilerinizin görüntü resimlerini çalın * İstediğiniz sıklıkta titreşim gönderin ve pencere titremesini kapatın * Kişi olay günlüğü kaydetme * Live arama yerine Google arama kullanma * Facebook Chat * İfade koruma, özel emoticons eklemesini kişilerinizi durdurmak * Yeni MessengerDiscovery araç çubuğu * Web kamerası kaydedici ![]() RAR Şifresi:jg |
||
|
||
| hocam indirdim ve kurdum fakat benim eset baya bi virüs bulduğunu söyledi fakat exe leri virüs olarak görebileceğini düşünerek işleme devam ettim. şimdi size sormak istiyorum acaba dosya virüslü mü yoksa benim tahmin ettiğim veya benzeri bi olay mı söz konusu merak ettim. şimdiden teşekkürler... | ||
|
||
| Dosyalarda herhangi bir virüs yoktur. | ||
|
||
8.5 Artık açmadıgı için mecbur 9.0 yüklüom yoksa kesinlikle yüklemezdim o uyuz yazılımıda işte yüklüoz hade bunuda yükleyek bakalım nasıl olcak
|
||