Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Tv Programları

Konu: Reyting Programları

Sayfa: [ 1 ]

rLx 23.10.2009 23:23:43

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
Bana sorarsanız.. Ki soruyorsunuzdur sanırım içinizden; Şiddetle kaldırılmasını öneririm. Halkımızın aklını karıştırıp farklı yönlere itmektedir. Bu programları listelesek ne ömrümüz yeter birilerine zararlarını anlatmaya ne de yarar sağlarız milletimize.. Nasıl olsa "imam bildiğini okur.."

X 23.10.2009 23:28:26

tv ile fazla alakam yoktur ama yine katılma gereği duydum kendimde.
anketi açarken sen bile demişsin yani gereksiz ve mantığı olmayan.
ama bizim ülkemizde gereksiz ve mantığı olmayan programlar reyting rekorları kırdığı için her zaman hayatımızda olacaktır. :L

rLx 23.10.2009 23:30:42

tv ile fazla alakam yoktur ama yine katılma gereği duydum kendimde.
anketi açarken sen bile demişsin yani gereksiz ve mantığı olmayan.
ama "bizim ülkemizde gereksiz ve mantığı olmayan programlar reyting rekorları kırdığı için her zaman hayatımızda olacaktır."  :L

Çok güzel bir yorum katmışsın. Gerçekten herşeyi açıklamış. Doğru söze ne denir..?

Janggeum 23.10.2009 23:51:31
bu programlar yüzündn artık televizyon seyretmiyorm..

RocKunzeL 24.10.2009 00:08:29
Para kazanmanın basitLiğini daha doğrusu birbirlerini kırarak söverek üstLerine geçmeye çaLışanLar gerçekten artık televizyon kirLiLiğine dönüştü bunLar ve dahası..
KaLdırıLması gerekiyor ama işte.. Millet izLemekten zevk aLıyor böyLe şeyLeri..

Sayfa: [ 1 ]