|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 * Forumda yeni bir konu açmadan önce muhakkak " ara " butonunu kullanınız. * İstek yaparken mutlaka aradıgınız sanatcıyı ve sarkısını yazın veya şarkı ismi ve şarkıcı ismi. * İsteklerinizin cevaplanma süresi çok kısa sürebilir veya uzun bir sürede olabilir. Jeogen ekibi olarak elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz anlayış göstermenizi dileriz. * İsteğiniz cevaplanmamış ise sürekli mesaj yazmayınız bu uyarılmanıza ve devamı halinde banlanmanıza sebep olabilir. Sabırlı olursanız elbet isteğinize cevap verilecektir.. Jeogen YÖNETİM
|
||
|
||
| mattafix- to and fro bulabilirseniz sevnirim | ||
|
||
| dostum acaba 50 cent ve eminem için diskografi oluşturman mümkün mü? | ||
|
||
| kanye west 808s & heartbreak albümünü koyarsan sevinirim.. | ||
|
||
| Forumdaki Eminem - TBA [2008] albümünün linki ölmüş, yenileyebilir misiniz Teşekkürler
|
||
|
||
Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! kimin yaptığını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. |
||