anlatımdan normal düzenlerin dışına çıkılmıştır yok bu böyle olmaz demeyin biliyorum olmaz ama hayal gücünü kullanıp eglenmek daha güzel oluyor Very Happy
tarih 2 şubat 2009 yer Bursa Setbaşı Köprüsü
bugun arkdşın yanından çıktım bisikletle kaptırmışım bi gidiş bi gelişli bi cadde üzerinden kaptırmışım köşedede millet karşıya geçmek için bekliyor tam o sırada bi tanesi yola atladı tabi bakmadı gelen giden varmı die

bende 30 35 km hız yapmışım gidiyorum bisikletle anayol standartları Very Happy frene bastıysamda durdurabilene aşkolsun 17 18 yaşlarında biriydi Very Happy bi an yaşamım film şeridi gibi gözümün önünden geçti filmin yönetmenide ünlü biri isim vermeyeym reklam olmasın Very Happy baş rolde ben varım bide yola düşen armut

ve beklenen an armuda çarptım yere düştüVery Happy
hee şimdi siz soracaksınız birsye oldumu ölü yaralı varmı die olmamı tam bi faciaydı ben cocuga çarptım cocukla beraber yere düştük cocuk
birilerine çarptı yayalar domino taşları gibi devrilmeye başladı yayalardan bi kacı fazla yayılmış yola döküldüler bitanesi arabanın altına girdi iki araba takla attı otobuse carptı otobus devrildi yandan geçenler altında ezilmeyelim derken köprüden atladılar helikopter yardım edeyim diye yola inmeye çalışırken yüksek grilim tellerin takıldı bi patlama oldu yere düştü 10 15 kişiyi pestil yaptı o sırada geçen seyyar satıcılar beleş mal buldukları için hamam böcekleri gibi toplanıp malları toplaıyp kaçtılar zabıtalar nerden cıktı bilmem ama seyyarları kovalamaya ugrasırken canlarını kurtardılar gibi görünüyorduki Very Happy
yokuşdan asagı inerken ıslak yolda duramayan kamyonetin altından kaldılar

kamyonetci eyvah birilerini öldrdüm şoku ile kaşmaya çalışırken tekeri fırladı ve dengesini kaybedip dereye uctu hehe Very Happy
gel gelelim o kopan tekeremi ne oldu yıllar geçti evlendi çoluk çocuk sahibi oldu gecenlerde haber geldi o tekerin biricik bir nur tekeri gibi bi samyeli olmuş hehe

işte böyle ilginc bi anıdır geyik defteri kayıtlarımıza geçen

aman dikkat edin kendinize o tekerlek her an yollara tekrar çıkabilir