bisikletle 30 35 km hızla birine çarparsan ne olur :D güzel olur :D
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « jeoGENEL « jeoGEnVEZE «  (Moderatör: just)bisikletle 30 35 km hızla birine çarparsan ne olur :D güzel olur :D
Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: bisikletle 30 35 km hızla birine çarparsan ne olur :D güzel olur :D  (Okunma Sayısı 583 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

d-li

*

Üye No : 650
Yas : 23
Konu  : 8

= 16

Durumum:

« : 04 Şubat 2009, 19:31:05 »

anlatımdan normal düzenlerin dışına çıkılmıştır yok bu böyle olmaz demeyin biliyorum olmaz ama hayal gücünü kullanıp eglenmek daha güzel oluyor Very Happy

tarih 2 şubat 2009 yer Bursa Setbaşı Köprüsü

bugun arkdşın yanından çıktım bisikletle kaptırmışım bi gidiş bi gelişli bi cadde üzerinden kaptırmışım köşedede millet karşıya geçmek için bekliyor tam o sırada bi tanesi yola atladı tabi bakmadı gelen giden varmı die :D
bende 30 35 km hız yapmışım gidiyorum bisikletle anayol standartları Very Happy frene bastıysamda durdurabilene aşkolsun 17 18 yaşlarında biriydi Very Happy bi an yaşamım film şeridi gibi gözümün önünden geçti filmin yönetmenide ünlü biri isim vermeyeym reklam olmasın Very Happy baş rolde ben varım bide yola düşen armut :D ve beklenen an armuda çarptım yere düştüVery Happy
hee şimdi siz soracaksınız birsye oldumu ölü yaralı varmı die olmamı tam bi faciaydı ben cocuga çarptım cocukla beraber yere düştük cocuk
birilerine çarptı yayalar domino taşları gibi devrilmeye başladı yayalardan bi kacı fazla yayılmış yola döküldüler bitanesi arabanın altına girdi iki araba takla attı otobuse carptı otobus devrildi yandan geçenler altında ezilmeyelim derken köprüden atladılar helikopter yardım edeyim diye yola inmeye çalışırken yüksek grilim tellerin takıldı bi patlama oldu yere düştü 10 15 kişiyi pestil yaptı o sırada geçen seyyar satıcılar beleş mal buldukları için hamam böcekleri gibi toplanıp malları toplaıyp kaçtılar zabıtalar nerden cıktı bilmem ama seyyarları kovalamaya ugrasırken canlarını kurtardılar gibi görünüyorduki Very Happy
yokuşdan asagı inerken ıslak yolda duramayan kamyonetin altından kaldılar :D kamyonetci eyvah birilerini öldrdüm şoku ile kaşmaya çalışırken tekeri fırladı ve dengesini kaybedip dereye uctu hehe Very Happy

gel gelelim o kopan tekeremi ne oldu yıllar geçti evlendi çoluk çocuk sahibi oldu gecenlerde haber geldi o tekerin biricik bir nur tekeri gibi bi samyeli olmuş hehe :D işte böyle ilginc bi anıdır geyik defteri kayıtlarımıza geçen :D

aman dikkat edin kendinize o tekerlek her an yollara tekrar çıkabilir :D

ruhun kirleneceğine bırak üstün kirlensin  :D ne demiş omo kirlenemek güzeldir  :D

şpidişpidigezentospaa

*

Üye No : 2624
Yas : 22
Konu  : 26

= 59
oi!!

Durumum:

« Cevap yaz #1 : 04 Şubat 2009, 23:39:58 »

haa peki  düşünen tarz   birrra iç iç bidaha iç iyi gelir    birrra ohgg yarasın  LL:

''Neden meme uçlarımız yokmuş gibi davranıyoruz'' Sir Ley Leonold
(Bu konuşmadan sonra Londra'dan sürüldü, İrlanda'da küçük bir otel odasında beş parasız öldüğünde cebinde iki leblebi bulundu.(bitanesi azcık ısırılmış))
Nur içinde yat Ley...

hakanallica

*

Üye No : 7908
Yas : 20
Konu  : 153

= 493

Durumum:

« Cevap yaz #2 : 04 Şubat 2009, 23:50:41 »

ben bisikletle 70-80 bastıgım günleri hatırlarım o kadar olmasa bile 60 kesin ama bi görseniz ya gözlerimden yaş akıyordu bir yokus vardı sanki parasütle atlıyorsun aşağıya öyle birsey bizde çarpma yok ama biz prefesyoneliz (=

Emolar Bu videoyu İzleyin

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

TABUT

Tahtadan yapılmış bir uzun kutu;
Baş tarafı geniş, ayak ucu dar.
Çakanlar bilir ki, bu boş tabutu,
Yarın kendileri dolduracaklar.

Her yandan küçülen  bir oda gibi,
Duvarlar yanaşmış, tavan alçalmış.
Sanki bir taş bebek kutuda gibi,
Hayalim, içinde uzanmış kalmış.

Cılız vücuduma tam görünse de,
İçim, bu dar yere sığılmaz diyor.
Geride kalanlar hep dövünse de,
İnsan birer birer yine giriyor.

Ölenler yeniden doğarmış; gerçek!
Tabut değildir bu, bir tahta kundak.
Bu ağır hediye kime gidecek,
Çakılır çakılmaz üstüne kapak?

d-li

*

= 16

Durumum:

« Cevap yaz #3 : 05 Şubat 2009, 19:21:16 »

haa peki   düşünen tarz    birrra iç iç bidaha iç iyi gelir     birrra ohgg yarasın   LL:
saol saol cok iyi geldi :D

ben bisikletle 70-80 bastıgım günleri hatırlarım o kadar olmasa bile 60 kesin ama bi görseniz ya gözlerimden yaş akıyordu bir yokus vardı sanki parasütle atlıyorsun aşağıya öyle birsey bizde çarpma yok ama biz prefesyoneliz (=

heheh :D bizde öyleyiz ama yola atlayanlarda profesyonel öküz işte :D ölmek için yer arıyorlar  :D
ama güzel bi deney oldu  :D FOX 32 F80X amortisörün sağlamlığnı test etmiş olduk  :D
herkese tavsiye ederim :D

ruhun kirleneceğine bırak üstün kirlensin  :D ne demiş omo kirlenemek güzeldir  :D

hakanallica

*

Üye No : 7908
Yas : 20
Konu  : 153

= 493

Durumum:

« Cevap yaz #4 : 05 Şubat 2009, 19:25:33 »

Alıntı

heheh  :D bizde öyleyiz ama yola atlayanlarda profesyonel öküz işte  :D ölmek için yer arıyorlar   :D
ama güzel bi deney oldu   :D FOX 32 F80X amortisörün sağlamlığnı test etmiş olduk   :D
herkese tavsiye ederim  :D

ölmek için bisikletin önünü seçecek kadar prefesyonel bir millet tanımıyorum kardes ben (= sen ölmek istesen bisikletin önünemi atlarsın bide şu var bisikletle bir adamı öldürmek çok zoru bisikletin önüne zıpkın felen takman lazım (=

Emolar Bu videoyu İzleyin

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

TABUT

Tahtadan yapılmış bir uzun kutu;
Baş tarafı geniş, ayak ucu dar.
Çakanlar bilir ki, bu boş tabutu,
Yarın kendileri dolduracaklar.

Her yandan küçülen  bir oda gibi,
Duvarlar yanaşmış, tavan alçalmış.
Sanki bir taş bebek kutuda gibi,
Hayalim, içinde uzanmış kalmış.

Cılız vücuduma tam görünse de,
İçim, bu dar yere sığılmaz diyor.
Geride kalanlar hep dövünse de,
İnsan birer birer yine giriyor.

Ölenler yeniden doğarmış; gerçek!
Tabut değildir bu, bir tahta kundak.
Bu ağır hediye kime gidecek,
Çakılır çakılmaz üstüne kapak?

d-li

*

= 16

Durumum:

« Cevap yaz #5 : 05 Şubat 2009, 19:28:15 »

bana ne yav gitsin balinalar gibi karaya vursun kendini  :D bisiklet zevkimi niye bozuyor benim :D ama güzel oldu  :D kulağına küpe ... tıpa olsun :D artık yaya yolunda bile saga sola bakar :D
sende ne var bisiklet.D

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Jeogen Tags
GoogleTagged: fox f80x bisikletle

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
e-kitap bölümü açılsa nasıl olur ?? Forum Nasıl Kullanılır? thecursedcrow 1 429 Son Mesaj 04 Ağustos 2007, 22:17:42
Gönderen: Jeogen
$iiR BöLümü oLsa NasıL oLur ? Forum Nasıl Kullanılır? XsiR 5 759 Son Mesaj 29 Nisan 2009, 18:30:51
Gönderen: Canest
Tak?m Çal ??mas? Böyle Olur Online Videolar valié 1 415 Son Mesaj 18 Şubat 2008, 21:28:56
Gönderen: ies
T.Süper Lig'de Bu yıl Şampiyon Hangi Takım Olur Futbol « 1 2 3 4 » zakkum 39 2248 Son Mesaj 19 Haziran 2009, 21:58:28
Gönderen: away
Pınar Eliçe - Olur Mu Olur (2008) Pop, Arabesk & Fantazi Albümler Jeogen 0 251 Son Mesaj 20 Temmuz 2008, 14:14:26
Gönderen: Jeogen
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc