Bornova Bornova page 2
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2]   Asagi ittir

Gönderen Konu: Bornova Bornova  (Okunma Sayısı 1176 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

infortune

hep mışmiş :/

*

Üye No : 3478
Konu  : 113

= 1331
la lala laaaa

Durumum:

« Cevap yaz #10 : 29 Kasım 2009, 22:09:52 »

evet lecht felsefe öğrencilerinin öyle bir özellikleri var  :n
ben o kadar uzun süre düşünemiyorum hiç konuşmadan en fazla 2 st sürüyor   :n
zamnla bende bu süreyi uzatıcam sanırım bu gidişle  :R

Mutlu olmak için içinde bulunduğunuz an'dan daha iyi bir zaman olduğuna karar vermek için beklemekten vazgeçin.Mutluluk bir varış değil, bir yolculuktur. Pek çokları mutluluğu insandan daha yüksekte ararlar, bazıları da daha alçakta. Oysa mutluluk insanin boyu hizasındadır..

\Konfüçyüs

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

Lecht

*

Üye No : 259
Yas : 23

= 9230

Durumum:

« Cevap yaz #11 : 30 Kasım 2009, 00:05:04 »

3 Saate çıkanı mezun ediyorlarmış zaten  yokyok O yüksek lisans öğrencisiydi sınırları zorluyordu  :)

infortune

*

= 1331
la lala laaaa

Durumum:

« Cevap yaz #12 : 30 Kasım 2009, 00:07:22 »

ohh ohh seneye mezun oldum desene ne güzel  hoho

Mutlu olmak için içinde bulunduğunuz an'dan daha iyi bir zaman olduğuna karar vermek için beklemekten vazgeçin.Mutluluk bir varış değil, bir yolculuktur. Pek çokları mutluluğu insandan daha yüksekte ararlar, bazıları da daha alçakta. Oysa mutluluk insanin boyu hizasındadır..

\Konfüçyüs

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

Lecht

*

Üye No : 259
Yas : 23

= 9230

Durumum:

« Cevap yaz #13 : 30 Kasım 2009, 00:28:08 »

Çok küçümsemiş gördüm kendi bölümünü   :L Bir saatten bahsediyoruz aradaki

infortune

*

= 1331
la lala laaaa

Durumum:

« Cevap yaz #14 : 30 Kasım 2009, 09:51:57 »

o 1 st o kdr zor ki lecht   yokyok basit görünebilir 3 st düşünmek ama hiç kolay değil    yokyok

\Konfüçyüs

alperay tarım

*

Üye No : 16841
Yas : 21
Konu  : 2

= 6

Durumum:

« Cevap yaz #15 : 01 Şubat 2010, 16:01:56 »

Filmi izmirde yaşayan biri olarak beğendim fakat çok dar abi film sürekli gidip gelip kafa karıştıran bi cümleyle düşündürmeye çalışıyo bu olay...

infortune

*

= 1331
la lala laaaa

Durumum:

« Cevap yaz #16 : 01 Şubat 2010, 16:57:29 »

olayı kavramışsın   :n önemli olan da o zaten filmde    yokyok bir şeyleri yakalayıp düşünmek   yokyok   :n

\Konfüçyüs

alperay tarım

*

Üye No : 16841
Yas : 21
Konu  : 2

= 6

Durumum:

« Cevap yaz #17 : 02 Şubat 2010, 20:02:18 »

çekmiyo abi türk kült felsefik filmler film girerken konuyu bilmeden labada lubada daldık salona hoyt bizim üniversiteli gençleri konu alan bişeydir bu mantığıyla hazırlamıştım kendimi filmden bi çıktım çıkış o çıkış araba bile kullanamaz halde 3 kişi sigaraları yakıp kordona daldık yarım saat deniz seğredildi ve tek çıt çıkmadı herkesde "ulen şimdi bişey desem direk muhalefet lafımı çürütcekler" modu vardı. Bi daha da konusunu bilmediğim filme girmem. Kısa film festivalinden çıkmışa döndüm yeminnen   :u   :n

Sayfa: 1 [2]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc