Burdur (Tarihi Evler)
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « GÖRSEL « Kendi Çekimlerim « Burdur (Tarihi Evler)
Sayfa: [1] 2   Asagi ittir

Gönderen Konu: Burdur (Tarihi Evler)  (Okunma Sayısı 1922 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sterlicya

*

Üye No : 8874
Yas : 21
Konu  : 378

= 1327
Müzik İyidir !

Durumum:

« : 23 Kasım 2009, 13:49:03 »

Yaşadığım Şehir...

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

Antropoloji'de verili olanın dışına çıkmak, egemen bakış açısından, egemenin aklından kopmaktır. Bunun adına bizim memlekette "arıza" Antropoloji deniliyor. Öyleyse gerçeğe dokunmak, gerçeği anlatmak ve yerlinin ve de "öteki"nin bakşışını yakalamak için, ne mutlu "arıza" çıkaranlara...

crankara

*

Üye No : 16922
Konu  : 1

= 4
give peace a change

Durumum:

« Cevap yaz #1 : 23 Kasım 2009, 14:09:53 »

off tarihi evler en sevdiğim bişey. bende bir aralar karakalemle çizerdim bunları. fotoğraflardan sadece 8. sıradaki hoşuma gitti. diğerleri alelacele çekilmiş gibi sanki.  :-hihi  güzel bir deneme olmuş. farklı noktalardan farklı ev resimleri gelmesini umut ediyorum ilerde. teşekkürler.

Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

sterlicya

*

= 1327
Müzik İyidir !

Durumum:

« Cevap yaz #2 : 23 Kasım 2009, 14:17:34 »

Aceleyle çekilmiş resimler zaten proje ödevini son güne bırakırsan...   :hhi2
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2009, 14:21:16 Gönderen: sterlicya » Logged

Antropoloji'de verili olanın dışına çıkmak, egemen bakış açısından, egemenin aklından kopmaktır. Bunun adına bizim memlekette "arıza" Antropoloji deniliyor. Öyleyse gerçeğe dokunmak, gerçeği anlatmak ve yerlinin ve de "öteki"nin bakşışını yakalamak için, ne mutlu "arıza" çıkaranlara...

Chucky

*

Üye No : 3044
Yas : 22
Konu  : 309

= 1014
Get Out !

Durumum:

« Cevap yaz #3 : 23 Kasım 2009, 14:58:13 »

En altın bi üstünde ki mavi şey nedir acaba  :ı Meraktan soruyorum  :ı Burdurda görmedim de onu hiç  :ı

Nafile mücadele , İsyanında yoksa Müzik !!

sterlicya

*

= 1327
Müzik İyidir !

Durumum:

« Cevap yaz #4 : 23 Kasım 2009, 15:23:31 »

Uzay çatı kapalı pazar yeri     :n
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2009, 15:28:40 Gönderen: sterlicya » Logged

melodi

*

Üye No : 15829
Yas : 23
Konu  : 1

= 3

Durumum:

« Cevap yaz #5 : 27 Kasım 2009, 11:33:02 »

Güzel resimler...

İyi ki varsın iyi ki yokum
gölgem var, iyi ki gölgem var
Bizi yalnız bırakmayan gölge

RocKunzeL

*

Üye No : 9167
Yas : 23
Konu  : 61

= 199
Melekdeğilkio

Durumum:

« Cevap yaz #6 : 12 Aralık 2009, 18:51:15 »

Tarihi evLeri çok severim..
ÖzeLLikLe de eskiden içinde nasıL insanLarın yaşadığını neLer yaptıkLarı hep dikkatimi çekmiştir..
Çok güzeL resimLer canım gerçekten (:
 :n

Susuyorum artık... Sustukça susuyorum.
Sustukça, üzérimé qéLén insanLardan kurtarmak için ruhumu,
suskunLuquma sarıLıyorum.
Ama yiné dé sapLanıyor yüréqime bazı keLiméLér.
BazıLarı da acıtıyor üstéLik…

resist

*

Üye No : 12799

= 0

Durumum:

« Cevap yaz #7 : 14 Ocak 2010, 03:03:54 »

emeğine sağlık çok tşk içim açıldı bakarken eskileri seviyorum biraz sağolasın   birrra

noesis

*

Üye No : 21213
Yas : 26
Konu  : 3

= 9

Durumum:

« Cevap yaz #8 : 19 Ocak 2010, 00:55:58 »

eski evlerden artık nefret ediyorum özellikle de sit alanına girmişlerse rölöve ve restorasyon çizimleri çok zor oluyor çünkü rüya döşemeli fotoğraftaki mimariye bayıldım söve ve çıkma süsler 10 numara eski mimarlar işi biliomuş yaw gerçi yenilerin suçu yok belediyeler utansın  :D teşekkürler resimler için içimi döktüm şu an  :)

az şekerli TÜRK kahvesi

Canest

*

Üye No : 12008
Yas : 19
Konu  : 19

= 58

Durumum:

« Cevap yaz #9 : 01 Şubat 2010, 21:21:37 »

Çok özendim sana şu an  (yaşadığın yer olarak)  :u  :n

Sayfa: [1] 2   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Şapka - Ahşap Evler [2006] Rock Albümler Jeogen 7 1296 Son Mesaj 07 Nisan 2010, 16:46:15
Gönderen: Habbecik
NBA All-Star Tarihi Basketbol Nemesis 7 952 Son Mesaj 25 Ocak 2010, 15:01:39
Gönderen: Nemesis
Şanlı Beşiktaş Tarihi Beşiktaş mercan 0 198 Son Mesaj 02 Ağustos 2009, 04:02:45
Gönderen: mercan
Şapka - Ahşah Evler Çöp Kutusu sterlicya 1 315 Son Mesaj 10 Aralık 2009, 15:44:53
Gönderen: melodi
Emre Aydın - Kağıt Evler (2010) Rock Albümler « 1 2 3 4 5 » Habbecik 46 10020 Son Mesaj 11 Aralık 2010, 22:24:11
Gönderen: ahmeyo
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc