CHP’ye sivil toplumcu genel ba?kan aday? page 2
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Mor Tarzzzz.. « Forum « JEOGEN GAZETE « Gündem « CHP’ye sivil toplumcu genel ba?kan aday?
Sayfa: 1 [2]   Asagi ittir

Gönderen Konu: CHP’ye sivil toplumcu genel ba?kan aday?  (Okunma Sayısı 1177 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ies

*

Üye No : 329
Yas : 26
Konu  : 225

= 10017
Şeytan Bunun NeReSinde

Durumum:

« Cevap yaz #10 : 29 Mart 2008, 11:11:59 »

bunlar? geri almak derken insanlar?n kafalar?na silah dayay?p veya paray? bast?rarak almakdan bahsetmiyordumm..
ozellestirmenin mant?g? nedir once bunu bilmekde laz?m...ozellestirme bu sekilde yap?lmaz..biryeri ozellestiriyorsan denetimi senin cok s?k? bir sekilde yapman gereklidir..
bunlar?n geri al?nabilmesi dedigimde denetimden bahsediyordum..
oncelikle denetim olmas? laz?m...ozell?kle satt?g?n kuruluslar ulkende cok onemli bir yere sahipse...
ornegin telekom..3 y?ll?k kar?na satt?larr...oras? neyse ozellesmeden once suanda telekonum verdigi verginin 3 kat?n? veriyordu..ve suandaki telekom uyesi gecm?s y?ldakinden %35 daha fazlaa..(adsl uyeleri)...ve telekomun internette saglad?g? hizmet ve ald?g? para avrupa ulkelerindekinden cok cok daha fazla...yani kaz?klan?yoruz..
daha boyle bir cok ornek verilebilir...assag?daki adresde xterm arkadas?m?zda nelerin gitigini ve gidecegini vermis..

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

bencede bir adamdan daha cok lider laz?m...ben ülkeyi ayn? bir saate benzetiyorum..eger çarklardan biri hatal?ysa bu saat yanl?s i?ler..bunu duzeltmekse bir ustaya duser..bu ulkede ise carklar?n bir cogu curumus ve saat art?k hep geriye gidiyorr...

Grunge

*

Üye No : 1275

= 0

Durumum:

« Cevap yaz #11 : 29 Mart 2008, 11:13:39 »

in?allahta say?n genel ba?kan?m?z hala yerinde kal?r..
baykalda giderse sat?lmam?s tek bir kurumumuz kalmaz
zaten sat?lmam ?? kurum kalmad?kii...   :?
art?k satan? ve sat?lan? engelleme degill..bunlar? geri alma zaman ???    manyak11

ies söyleyebilir mi neyle geri alaca ??z 3 y?ll?k kar?na satt ???m?z ttelekom u? hadi paray? bulduk adam satacak m ??
Ben in?aat mühendisiyim evren bilir nas?l severim i?imi. Ben deniz yap?lar? dal?nda uzmanla?mak istedim k?sacas? hidrolik üzerine bana biri söylesin nerde hangi devletin güvencesi alt?nda çal ??aca ??m. Ülkemde Çanakkale zaferinin y?ldönümü kutland? bi kare Atatürk resmi göremedik tvlerde. Sesimizi sadece gürültü olarak yükselten bir toplumken bu partinin ba ??na kobe geçse de uçuramaz bizi. Lider de?il adam laz?m.
Bülent Ecevit ;
bizim say?sal gücümüz yok siyasal gücümüz var   ihhi
bunlar? geri almak derken insanlar?n kafalar?na silah dayay?p veya paray? bast?rarak almakdan bahsetmiyordumm..
ozellestirmenin mant?g? nedir once bunu bilmekde laz?m...ozellestirme bu sekilde yap?lmaz..biryeri ozellestiriyorsan denetimi senin cok s?k? bir sekilde yapman gereklidir..
oncelikle denetim olmas? laz?m...ozell?kle satt?g?n kuruluslar ulkende cok onemli bir yere sahipse...
ornegin telekom..3 y?ll?k kar?na satt?larr...oras? neyse ozellesmeden once suanda telekonum verdigi verginin 3 kat?n? veriyordu..ve suandaki telekom uyesi gecm?s y?ldakinden %35 daha fazlaa..(adsl uyeleri)...ve telekomun internette saglad?g? hizmet ve ald?g? para avrupa ulkelerindekinden cok cok daha fazla...yani kaz?klan?yoruz..
daha boyle bir cok ornek verilebilir...assag?daki adresde xterm arkadas?m?zda nelerin gitigini ve gidecegini vermis..

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

bencede bir adamdan daha cok lider laz?m...ben ülkeyi ayn? bir saate benzetiyorum..eger çarklardan biri hatal?ysa bu saat yanl?s i?ler..bunu duzeltmekse bir ustaya duser..bu ulkede ise carklar?n bir cogu curumus ve saat art?k hep geriye gidiyorr...

çürüyen çark halk ise ?   :u

shithappens

*

Üye No : 152
Yas : 28
Konu  : 13

= 2032
Kasedi Çıktı!!

Durumum:

« Cevap yaz #12 : 29 Mart 2008, 11:36:22 »

Ayn? fikirde oldu?umuz a?ikar ancak ?u da bir gerçek;
Anayasa dedi?imiz ?ey sadece halk? devlete kar ?? koruyan askeri bir anayasa ve tüm bunlar?n sorumlusu yürürlükteki anayasa... Tabi bunu ehil ki?iler taraf?ndan de?i?tirilmesi gerekiyor,i?in uzmanlar?n?n yani akademisyenlerin ve temsilcilerin bu i?i düzenlemesi gerekiyor. Özelle?tirmelerin denetlenmesi dedi?imiz ?ey ancak bu ?ekilde olur de?il mi?  ??te bu yüzden dedim ki; lider de?il adam laz?m..

Ve Grunge do?ru söylüyor. Ezilen sömürülen halklard?r her zaman, i?in fark?nda oldu?unu sanan ama her t?kand ??? yerde "neler dönüyo haberimiz yok" diyen halk, genede sand ??a giden halk.. Chp nin ba ??na babam geçse ben son oyumu verdim chp'ye. Chp, götda?lar?n? uzakla?t?rmad ??? sürece bu i? devam ede. Sorun liderde de?il ak?l hocalar?ndad?r. Yoksa Baykal denilen zaat?n gelecekten çok fark? yoktur. Baykal en az?ndan memleket meselelerine vâk?ft?r.

Hey allam senden medet!!

Grunge

*

= 0

Durumum:

« Cevap yaz #13 : 29 Mart 2008, 11:50:37 »

chp ye oy atm?yorum demek akp nin e?me?ine ya? sürüyorum sat?lmas?na yard?mc? oluyorum demekle bence e? de?erdir.

X

*

Üye No : 65
Konu  : 734

= 12233
Denizler Ölmez..

Durumum:

« Cevap yaz #14 : 29 Mart 2008, 11:54:38 »

arkada?lar uzun laf?n k?sas?; Klasik siyasetçilerin son temsilcisi Deniz Baykal nesli tükenen bir tür olarak korunmaya al?nmal? ibret için müzede sergilenmelidir. ayr?ca chp takkesini önüne al?p, yeniden yap?lanmal? mümkünse kendine format atmal?d?r.

shithappens

*

= 2032
Kasedi Çıktı!!

Durumum:

« Cevap yaz #15 : 29 Mart 2008, 13:14:46 »

chp ye oy atmıyorum demek akp nin eğmeğine yağ sürüyorum satılmasına yardımcı oluyorum demekle bence eş değerdir.

"çılgın türkler" i okudun mu bilmem ineboluluyum ben. didim'den kalktım oy vermek için ineboluya (bkz.atlas haritası  ;)gittim oyumu kullandım otobüse bindim toplam 6 saat kaldım memleketimde. Yağ sürmekse söylediğin yanlış kişiyim. pakpartinin ekmeğine yağ sürmek ise sadece konuşmak icraat yapmamaktır. umarım doğru anlatmışımdır. Bide o kadar söylediğim şeyden bunun anlaşılması üzdü beni.
« Son Düzenleme: 29 Mart 2008, 13:43:09 Gönderen: shithappens » Logged

Hey allam senden medet!!

ies

*

Üye No : 329
Konu  : 225

= 10017
Şeytan Bunun NeReSinde

Durumum:

« Cevap yaz #16 : 29 Mart 2008, 13:34:28 »

Ayn? fikirde oldu?umuz a?ikar ancak ?u da bir gerçek;
Anayasa dedi?imiz ?ey sadece halk? devlete kar ?? koruyan askeri bir anayasa ve tüm bunlar?n sorumlusu yürürlükteki anayasa... Tabi bunu ehil ki?iler taraf?ndan de?i?tirilmesi gerekiyor,i?in uzmanlar?n?n yani akademisyenlerin ve temsilcilerin bu i?i düzenlemesi gerekiyor. Özelle?tirmelerin denetlenmesi dedi?imiz ?ey ancak bu ?ekilde olur de?il mi?  ??te bu yüzden dedim ki; lider de?il adam laz?m..

Ve Grunge do?ru söylüyor. Ezilen sömürülen halklard?r her zaman, i?in fark?nda oldu?unu sanan ama her t?kand ??? yerde "neler dönüyo haberimiz yok" diyen halk, genede sand ??a giden halk.. Chp nin ba ??na babam geçse ben son oyumu verdim chp'ye. Chp, götda?lar?n? uzakla?t?rmad ??? sürece bu i? devam ede. Sorun liderde de?il ak?l hocalar?ndad?r. Yoksa Baykal denilen zaat?n gelecekten çok fark? yoktur. Baykal en az?ndan memleket meselelerine vâk?ft?r.

bencede denetlemeler dedigin gibi olurr...ama bunlar? toplamas? icin lider olmasa bile bu i?leri yapacak iyi bir organizatore ihtiyac?m?z var..
CHP benim ad?mada bitmi?tir..ben zaten oyumuda vermedim...bu arada bence akp nin ekmeginede ya? sürmedikk..zaten bu halk hep kotunun iyisini secmeye cal?s?yoo..hic bir zaman düsüncesini ortaya koyam?yorr..bence %10 luk barajda sacma bir durum..anl?yorum zaman?nda boluculerin girmemesi icin yap?lm?s bir olayy..ama art?k o sorunuda as?yolarr..buyuzden bununda kald?r?lmas? gerekiyo..insanlar?n cogu %10 u gecemiyecek diye gecebilecek(buda son 3 ayda medyada hangi parti reklam? yap?l?rsa o oluyo) bir partiye veriyoo..ben art?k bu sisteme kars?y?m..o yuzden art?k gecebilecek degilde dogru duzgun i? yapacak partilere vericemm(bu arada boyle bir parti varm? oda bir soru isaretii)
Deniz baykal art?k eskimi?tir...müzelik olmusturr..diger ulkelere bak?n bu kadar  basar?s?z olan insanlar hemen istifa ediyolarr..CHP  nin ald?g? oylar sadece akp kars?t? oldugu icin verildi...yoksa hic bir düsüncesine veya ortaya koydugu cozum onerilerine degill...

Grunge

*

= 0

Durumum:

« Cevap yaz #17 : 29 Mart 2008, 15:19:21 »

chp ye oy atm?yorum demek akp nin e?me?ine ya? sürüyorum sat?lmas?na yard?mc? oluyorum demekle bence e? de?erdir.

"ç?lg?n türkler" i okudun mu bilmem ineboluluyum ben. didim'den kalkt?m oy vermek için ineboluya (bkz.atlas haritas?   ;)gittim oyumu kulland?m otobüse bindim toplam 6 saat kald?m memleketimde. Ya? sürmekse söyledi?in yanl ?? ki?iyim. pakpartinin ekme?ine ya? sürmek ise sadece konu?mak icraat yapmamakt?r. umar?m do?ru anlatm ???md?r. Bide o kadar söyledi?im ?eyden bunun anla ??lmas? üzdü beni.
gördünüz de?il mi neler yapt?g?n?z ??
i?te siyasal güç budur
bizler güçlüyüz ate?liyiz susmuyoruz
tamam k?ç?n? kas?yan insanlar oy vermiyor olabilir tamam halk partisi olsakta halktan uzaklasm?s olabiliriz fakat ?u durumda hepimizin yapmas? gereken ?ey birlik olup neler yapt?g?m?z? neler yapabilece?imizi dü?ünmemizdir
adnan menderes yüzde 50 ile geldi?inde de halk chp li de?ildi fakat benim dü?ünce babalar?m dedelerim abilerim bunu umursamad?
sadece anl?k gafletlere ve tahriklere kap?lmayal?m özellikle ayd?n dogan medyas?n?n hiç bir kanal?n? gaztesini okumay?n,anti baykal programlardan g?nah? geldi art?k...

shithappens

*

= 2032
Kasedi Çıktı!!

Durumum:

« Cevap yaz #18 : 29 Mart 2008, 18:18:29 »

halkı temsilin yolu halkı aşağılamaktan geçmez. seçim ertesi açıklama yapıp halkın seçme yetisine güvenmeyen (ki buna her hücremle katılıyorum ama...) halk partisinin bu gün iktidar olabilmesi için baykal değişikliğinden daha başka şeyler gerekir. ben de söyledim dostum "ies" de söyledi. aydın doğan medyası denilen şey bu iktidarda var öteki iktidarda yok (bkz cem uzan medyası )

Tekrar söylüyorum. siyasal güç sadece iktidarken vardır, muhalefet partisi ya ezilir ya yanaşır. tahrik denilen şey ise, dün türkiyenin gündemine oturan ve ağızlara ciklet olan meseledir (örn türban). hep söylemişimdir, bize okutulan tarih bilgisinden ötürü garip bi milletiz, reflexlerimiz çok yanlış, ama bu reflex bu güne kadar sürükledi bu ülkeyi, bundan sonra da devam eder. aktivite denilen şey, konuşmak tartışmak değil iş yapmaktır. bu gün konuşup saçmalamak yerine ben oturup betonarme çalışırsam abim tamir yaparsa takisci işini yaparsa bunun adı icraat olur ki "o" dediğimiz adamlar böyle kadrolaştı. milli reflex dilden icraata dönmedikçe menderes de gelir rte de gelir yarın ? ? ? de gelir.
« Son Düzenleme: 29 Mart 2008, 18:24:54 Gönderen: shithappens » Logged

Hey allam senden medet!!

Teukros

*

Üye No : 425
Yas : 21
Konu  : 38

= 3332

Durumum:

« Cevap yaz #19 : 30 Mart 2008, 23:14:52 »

yanl?yorsun bence    Lips Sealed
CHP ve Baykal yönetimi ellerinden geldi?ini yap?yorlar (en az?ndan chp gençlik kollar?    karizma )
 Atatürk zaman?nda bile CHP ye kar ?? görü?ler az?msanamayacak derecede vard?
sorun ne baykalda ne chp de türk milletinin olmayan akl?nda..

Sen ciddi misin yoksa bizi mi yiyorsun?

Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak!

Sayfa: 1 [2]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
MYO ö?rencileri icin ’k?sa dönem’ askerlik teklifi Gündem X 0 197 Son Mesaj 21 Ocak 2008, 14:39:48
Gönderen: X
Yönetime beş aday (BJK) Futbol X 4 710 Son Mesaj 23 Nisan 2008, 14:11:55
Gönderen: Teukros
Son Dakika.. DTP Genel Başkanı askere alındı.. Siyaset & Ekonomi « 1 2 3 » X 20 1386 Son Mesaj 12 Aralık 2008, 20:19:11
Gönderen: Beatles
Bu Bölüm Hakkında Genel Bilgilendirme Jeogen'in Destekledikleri & Protesto Ettikleri Jeogen 0 471 Son Mesaj 10 Aralık 2008, 01:38:54
Gönderen: Jeogen
İşte TRT'nin Eurovision Adayı.. Gündem X 3 870 Son Mesaj 23 Ekim 2009, 22:39:18
Gönderen: rLx
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc