Çıldırma nedeni Şebnem Ferah-mış!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « JEOGEN GAZETE « Magazin « Çıldırma nedeni Şebnem Ferah-mış!
Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: Çıldırma nedeni Şebnem Ferah-mış!  (Okunma Sayısı 414 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

melancholic

*

Üye No : 12530
Konu  : 15

= 48
and I miss you like hell

Durumum:

« : 14 Ekim 2009, 18:18:05 »

Ehem  yokyok
Öncelikle son  açtığım konular Şebnem Ferah üzerine oluyor farkındayım fakat sizde hak verirsinizki kendilerini severim sayarım,hoş sohbetini dinlemişliğim vardır  manyak11 Bu haber hakkında yorumumuda altta yapacağım önce şuna bir bakın. :-bebik

Ünlü oyuncu, gittiği mekanda eski sevgilisi Şebnem Ferah ile Tuna Kiremitçi'yi el ele görünce, sinirini mekan çıkışı kendisini görüntüleyen magazincilerden çıkardı. Geçmişte Şebnem Ferah ile gözlerden uzak bir beraberlik yaşayan Timuçin Esen, olay gecesi gittiği barda eski aşkıyla karşılaştı.

Mekanda bulunanların anlattıklarına göre Ferah, o akşam Hayal Kahvesi'ne yeni sevgilisi yazar Tuna Kiremitçi ile gelmişti. Onları el ele görmek, Esen'i rahatsız etti ve bu tatsız tesadüfün de etkisiyle alkol sınırını aştı. Çıkışta o kadar agresif davranmasının nedeni de içeride karşılaştığıromantik tabloydu. Hışımla bardan çıkan Esen, karşısında magazincileri görünce saldırdı.

Ama ben şimdi ne diyeyim.  manyak11 Bu magazincilerin Şebnem Ferah'tan ne istediğini bir türlü çözemiyorum.Ve artık bu durumu anlamaya çalışmaktan yoruldum.  :q Siz Şebocuların yorumlarını merak ediyorum.Böyle bir haberin gerçek olma ihtimali nedir?Ki gerçekse bile böyle bir haberi hak etti mi?Sorular sorular  :ı

... and I need all the love that I can get, and I need all the love that I can't get to...

Jeogen

*

Üye No : 1
Yas : 26
Konu  : 2047

= 13503
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« Cevap yaz #1 : 17 Ekim 2009, 09:32:39 »

"Magazinci" zaten başlı başına bir fiyasko. Ama biz Türkler o kadar meraklıyızki adamlar yaptıkları bu saçma işten deli gibi paralar kaldırıyorlar.. Kim kimle barda takılmış, kim çok sarhoş olmuş, şu bunu öperken arkadan kim geçmiş pehh bize ne canım! Magazin bu değilki, magazin bir sanatçının ya da bir ünlünün özelliklerinden bahsetmek, onu tanıtmak gibi temel şeyleri kapsar. Konuyu dağıttım biraz ama sevmem Türkiye'deki magazinciyide, magazin olgusunuda.

Sokak müziği yoktur, müzik sokakta olmalıdır.

JgBox nedir?

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
ŞEBNEM FERAH 6 KLİP... Video Klipler CereNN 9 1141 Son Mesaj 24 Mayıs 2008, 09:32:01
Gönderen: X
Şebnem Ferah Türkçe Şarkı Sözleri deep blue 7 1002 Son Mesaj 14 Ağustos 2008, 22:03:36
Gönderen: rock_stil
Şebnem Ferah Yerli Sanatçılar ve Gruplar « 1 2 » NeFii 11 1910 Son Mesaj 26 Nisan 2011, 18:33:40
Gönderen: mett70
şebnem ferah -çakıl tasları (orj) Akor, Tab ve Notalar bonusemo 0 353 Son Mesaj 29 Haziran 2008, 23:17:28
Gönderen: bonusemo
Şebnem ferah'ın yeni aLbümü 16 AraLıkta piyasada!! Albüm, Konser ve Şenlikler RocKunzeL 9 729 Son Mesaj 12 Aralık 2009, 15:18:01
Gönderen: daisy-y
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc