Cristian'dan Arda'ya şok sözler!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « JEOGEN GAZETE « Futbol « Cristian'dan Arda'ya şok sözler!
Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: Cristian'dan Arda'ya şok sözler!  (Okunma Sayısı 184 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rLx

*

Üye No : 16846
Yas : 18
Konu  : 120

= 383
Qu1ck `

Durumum:

« : 29 Ekim 2009, 18:44:31 »

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin kahramanlarından olan Cristian Baroni, Arda'yla yaşadığı gerginliği Fanatik'e anlattı.

Arda'nın burnu büyük

"Arda burnu büyük biri" diyen Sarı-Lacivertli oyuncu, olay anını şöyle aktardı: "Isınırken taraftarlar beni tribüne çağırdı. Onları alkışlayıp geri geri giderken, birden ayağıma çelme takıldığını hissettim. Tepki olarak bu kişiyi hafifçe ittim ama Arda önce boğazıma doğru bir hamle yaptı, daha sonra da Türkçe bir şeyler söyledi. Arda'nın burnu çok büyük".

Bilerek tekme attım

Maç içinde Arda'yla karşı karşıya geldiklerini de ifade eden Baroni, "Arda'ya bir kez bilerek tekme attım, fakat diğer müdahalelerim kasıtlı değildi. O alçak gönüllü biri değil" dedi.

Arda ortalıkta yoktu

Diğer yandan Andre dos Santos da Arda'nın, Baroni'nin ayağına bastığını söyleyerek, "Cristian, Corinthians-Palmeiras derbisinden bile iyi oynadı. Ama Arda ortalıklarda yoktu ve Cristian'ın yanından bile geçemedi!" yorumunu yaptı.

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Ustalardan Sözler !! jeoGEnVEZE aimles_s 2 697 Son Mesaj 25 Temmuz 2009, 23:08:50
Gönderen: melancholic
Son Sözler jeoGEnVEZE valié 7 554 Son Mesaj 05 Kasım 2009, 19:17:41
Gönderen: crankara
Arda F.Bahçe'de kulübede oturur Futbol rLx 0 181 Son Mesaj 27 Ekim 2009, 21:56:12
Gönderen: rLx
Arda gözyaşlarını tutamadı Futbol rLx 0 207 Son Mesaj 27 Ekim 2009, 22:00:06
Gönderen: rLx
Arda da domuz gribi Galatasaray X 0 196 Son Mesaj 19 Kasım 2009, 08:59:28
Gönderen: X
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc