C.Ronaldo'dan şok itiraf!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « JEOGEN GAZETE « Futbol « C.Ronaldo'dan şok itiraf!
Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: C.Ronaldo'dan şok itiraf!  (Okunma Sayısı 1357 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rLx

*

Üye No : 16846
Yas : 18
Konu  : 120

= 383
Qu1ck `

Durumum:

« : 29 Ekim 2009, 18:50:38 »

İspanyol spor gazetesi "Sport" Real Madrid kulübünün teknik direktör Manuel Pellegrini'nin görevine son vermesi halinde 11 milyon Avro tazminat ödeyeceğini iddia etti.

Villarreal kulübüne 4 milyon Avro ödenerek Real Madrid'e getirilen Pellegrini'nin sezon başına 5.5 milyon Avro'dan iki yıllık sözleşmesi olduğu hatırlatılrıken, görevine son verilmesi halinde bu paranın hepsinin ödenmesi gerektiği ileri sürüldü.

Bu arada Real Madridli futbolculardan Esteban Granero, basına, "Sonuna kadar teknik direktörümüzle beraberiz. Bu olanların takıma hiçbir iyiliği yok ve kulübün imajına da zarar veriyor. Soyunma odasında olan orada kalır ama asla teknik direktöre saygısızlık olmadı" şeklinde açıklamada bulundu.

Öte yandan sakatlığından dolayı oynayamayan ve İspanyol basınınca "Real Madrid'in oyununu değiştirecek futbolcu" olarak gösterilen Cristiano Ronaldo ise, "Ben kurtarıcı değilim. Bir takıma çok fazla beklentiler etki eder, sadece bir futbolcu değil. Ben oynamayı ve takım arkadaşlarıma yardımcı olmayı arzu ediyorum. Herşeyin daha iyi olacağına eminim" dedi

GAYET DE DOĞRU DEMİŞ.

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
accayip bir itiraf=p Sen Yenisin Galiba? sadistic 3 392 Son Mesaj 20 Temmuz 2008, 20:12:51
Gönderen: hyprt
Cristiano Ronaldo 90 milyon € ise Arda Turan 180 milyon € !!!! Futbol Chucky 2 361 Son Mesaj 29 Temmuz 2008, 23:38:45
Gönderen: raúl.7
Ronaldo'yu Eski Kız Arkadaşı Yaktı ! Gündem rLx 0 4951 Son Mesaj 29 Ekim 2009, 18:27:29
Gönderen: rLx
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc