"Messi sanki Play Station"
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « JEOGEN GAZETE « Futbol « "Messi sanki Play Station"
Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: "Messi sanki Play Station"  (Okunma Sayısı 583 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jeogen

*

Üye No : 1
Yas : 26
Konu  : 2047

= 13503
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« : 07 Nisan 2010, 11:27:47 »

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, takımına 4 gol atan Barcelonalı futbolcu Lionel Messi'yi bilgisayar oyunu karakterine benzetti ve Arjantinli yıldızın, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olma yolunda ilerlediğini söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde geceye Lionel Messi damga vurdu. Barcelona'nın Arjantinli yıldızı, takımının Arsenal'i 4 - 1 yendiği gecede, 4 golün de altına imza attı. Maç sonrası Arsenal Menajeri Arsene Wenger, "Dünyanın en iyi oyuncusu" olarak tanımladığı Messı'yi video oyununa benzetti.

Barcelona, Londra'daki ilk maçta inanılmaz bir takım oyunu ortaya koymuştu. Nou Camp'ta ise Katalanları, Arjantinli yıldızı Messi adeta tek başına taşıdı. 2 - 2'nin rövanşında ilk golü Bendtner ile Arsenal buldu. Ancak 18. dakikadaki golün ardından, Messi sahneye çıktı. Barcelona'nın ele avuca sığmayan yıldızı, 4 gol birden atarak, takımını Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale taşıdı. Maçın ardından Arsenal Menajeri Arsene Wenger, "Dünyanın en iyi futbolcusu" olarak tanımladığı Messi'ye övgüler yağdırdı.

"O, bir play-station. Yaptığınız en küçük hatayı bile değerlendiriyor. Oysa ki oyuna çok iyi başlamıştık. 2. golü bulacak pozisyonları da yakaladık. Ancak Bendtner'in pozisyonunda hakem talihsiz bir karar verdi. Çünkü kendisi ofsaytta değildi."

Fransız menajer, Barcelona'yı Şampiyonlar Ligi'nin en büyük favorisi olarak da gösterdi.

"Barcelona yarı finalde ve turnuvayı kazanma şansları yüksek. Sakat ve cezalı oyuncuları geri dönecek. Şu anda Avrupa'nın en iyi takımı konumundalar. Yine de kupa mücadelesinde her şey olabilir. Elimize geçen şansları kullanabilseydik, onların işlerini zorlaştırabilirdik."

Messı, Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın da övgülerini aldı.

"Messı'nin video oyununa benzetilmesi yerinde olmuş. Walcott onun için 'Sanki Playstation - 3 ile oynuyorduk' ifadesini kullanmış. Messı'nin Playstation'a benzediği doğru ancak 3 mü 4 mü hangi seviyede olduğunu bilmiyorum. İşin güzel yanı, Messi yarın sabah uyanacak. Ailesi ve arkadaşlarıyla sanki takımın yarı finale taşımamış gibi alçakgönüllü şekilde normal hayatına devam edecek. Çünkü tek istediği bu. Onu sahada ve saha dışında bu yüzden çok seviyoruz."

Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıkan Barcelona'da artık tüm gözler, haftasonunda Real Madrid ile oynanacak dev derbiye çevrilmiş durumda.

Sokak müziği yoktur, müzik sokakta olmalıdır.

JgBox nedir?

m_e_rt

*

Üye No : 2086
Yas : 21
Konu  : 29

= 118
günşi kucaklamk ister gbi

Durumum:

« Cevap yaz #1 : 07 Nisan 2010, 11:43:07 »

adam haklı ama ya=) barçanın messi oynadığı zman sahaya 10 kişi faln çıkması lazım yoksa eşitlik olmuyo ki  :-hihi

ama messiden alah razı olsun futbolun nasıl bişi olduğunu hatırlatıyo bize =)

Nehirlere karışan zehirli atıklar gibi ağır ağır akarak kanıma karışmakta yokluğun...Küçükİskender

arapbaci

*

Üye No : 734
Konu  : 8

= 20
hehehhüü

Durumum:

« Cevap yaz #2 : 07 Nisan 2010, 13:12:47 »

messi maradonayı bile sollucak böyle giderse ama benim favorim hala zidane 35indede messi öyle oynayabilecek mi sanmam

Kocalmaya alışıyorum dünyanın en zor zanaatına,
kapıları çalmaya son kere,
durup durmadan ayrılığa.
Saatler, akarsınız, akarsınız, akarsınız...
Anlamaya çalışıyorum inanmayı yitirmenin pahasına.
Bir söz söyleyecektim sana söyleyemedim.
Dünyamda sabahleyin aç karına içilen cıgaramın tadı.
Ölüm kendinden önce bana yalnızlığını yolladı.
Kıskanıyorum öylelerini kocaldıklarının farkında bile değiller,
öylesine başlarından aşkın işleri

nazım hikmet ran

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Jeogen Tags
GoogleTagged: google com

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
/ "Pepsi Max içtim Aysun Kayac? öpmedi" davas? ... / Gündem CereNN 1 424 Son Mesaj 10 Eylül 2007, 01:21:24
Gönderen: hipokondriyak
Tıkla msn destekli "ismin@jeogen.com" şeklinde mailin olsun Akıl, Fikir Ofisi « 1 2 » Jeogen 10 1202 Son Mesaj 17 Haziran 2010, 19:45:59
Gönderen: İlham Kerizi
Dolunay’ın "Burada Gelenek Yok" İsimli Albümünün Tanıtım Konseri Albüm, Konser ve Şenlikler hakanallica 0 206 Son Mesaj 21 Şubat 2009, 15:34:50
Gönderen: hakanallica
Bilocate'in "Sudden Death Syndrome" Albümü Lübnan'da Yasaklandı jeoGEnVEZE KiRpİ 0 226 Son Mesaj 11 Haziran 2009, 15:57:48
Gönderen: KiRpİ
Vista"dan XP"ye Geçiş CD"si (XP Downgrade CD) Full Program, Tema, Döküman goticcc 0 342 Son Mesaj 21 Şubat 2010, 17:51:08
Gönderen: goticcc
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc