Muğla Üniversitesi
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « jeoGENEL « Kantin « Muğla Üniversitesi
Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: Muğla Üniversitesi  (Okunma Sayısı 646 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rastafarian

*

Üye No : 11596
Yas : 21
Konu  : 2

= 6
BoB Marley

Durumum:

« : 19 Mart 2009, 16:11:10 »

Hiç bir beklentim yok =] Buraya üye muğla üniversitesinde okuyan bir arkadaşımızın olduğunu düşünmüyorum ama genede açmak istedim.Burayı düşünen yada merak edenleri beklerim.Üniversitenin, Muğlanın her yerini, her olayını konuşabiliriz.Ben üniversitemden memnunum.Kampüsümüz güzel, Muğla güzel.Ankaradan Muğlaya gelmek adama birazcık koysada, alışmak çok zor olmuyor...Alıştık.Dersler pek sıkıcı geçmiyor.Yanıbaşımızda, Akyaka, Marmaris, Bodrum, Dalyan, Datça, Fethiye gibi Türkiyenin en kral tatil yerleri var.Bahara doğru ve yaz sezonunda burası mükemmel oluyor...Herkese tavsiye edebilirim.Ayrıca huzur isteyenler içinde ayrı bir nimet Muğla...

Mugla Universitesi 'o9

NeFii

*

Üye No : 547
Yas : 19
Konu  : 257

= 16043
the end of road

Durumum:

« Cevap yaz #1 : 19 Mart 2009, 17:00:40 »

ankaradan muğlaya gelmek insana koyuyormu yapma buraakk  :D. önceliklle bende muğladan ankaraya geldiim bu da bana çok koydu insanların yapısı trafik devamlı otobüs kullanma ve sadece alış veriş merkezi gezme . muğla üniversitesi kampüsü kampüsün olduğu yer kötekli vs her yer çok güzel memleketm diye söylemiyorum ama kafa dinlemek için güzelve harika bir  yer . bizim burda eve gitmek için çektiğimiz harcadğımız zamanla muğlada deniz kenarına gidip yüzebiliyorsun biz burda okulu asıp kafelerde otururken muğladaki arkadaşlarım denize gidip eğleniyorlar bu adalettmmmii...
buraklada aynı zamanda tanışıyoruz zaten o geçen sene mezun oldu okulumuzdan  :)

nobody knows what it means to me.that's why shut the f*ck up.

rastafarian

*

Üye No : 11596
Yas : 21
Konu  : 2

= 6
BoB Marley

Durumum:

« Cevap yaz #2 : 19 Mart 2009, 17:21:10 »

Nefican iyi demişsin hoş demişsin de.Koyuyor hafiften dokunduruyor en azından.Ankara'nın 10da 1'i etmeyecek kadar küçük bir yer.Adam gibi gidilecek mekan yok.Oturulacak cafe yok.Tamam denize gitmek benim 15dkkamı alıyor.Akyaka harika,azmakta rakı-balık yapmak gibisi yok, marmaris çok tatlı ama merkezde hayat yok.Öğrenci olmasa bu şehirde  hiç bir şey olmazmış...Ayrıca kötekliyi hiç beğenmiyorum.Zaten köteklide yaşıyorum.Çok berbat.Bildiğin köy =] Seneye merkezden ev tutucam.Yada diyorum Akyakadan mı tutsam.Köteklide yaşanmaz.Asosyallikte 1 numara.Kötekli belediye bile değil =] Muhtarlık =] Jandarma bakıyor.Kampüs olmasa bu kadarı bile olmazmış ya neyse.Genede seviyorum Muğlayı.En azından üniversite çok güzel.Tam benlik.Çık geçit'e otur.Kafa dinle =] Yada git Karya'ya insanları izle...Yazın herkes çimlerde...Her köşede birinin elinde gitar :]
Bu arada Telekom yıllarını hiç hatırlatma, hatıralarımdan silmeye çalışıyorum =]

Mugla Universitesi 'o9

NeFii

*

Üye No : 547
Yas : 19
Konu  : 257

= 16043
the end of road

Durumum:

« Cevap yaz #3 : 20 Mart 2009, 21:10:22 »

sen muğlayı bir 6 7 yıl öncesinde görecektin çok fazla değişmiş çok fazla gelişmiş . e tabi bende 2 seneden beri gitmiyorum bir gidebilsem zaten değişmeyi de görebileceğim o yüzden gitmek tekrar o sokaklarda dolaşmak muğlayı tekrardan tatmak lazım kötekliye gelirseee orda da pek öğrenci yoktu zaten yeni yeni öğrenciler için apart vs yapmışlardıır yoksa köy zaten yani köy halinde. akyaka harikadır ordan ev tutabilirsin ama neresinde tutacağına bağlı birde o da pahalıya patlar kanımcaaaa ama tutsan iyi olur hemde süper olur  :)

tamam ttatl i hatırlatmam sen yeterki iste (=

Nefican iyi demişsin hoş demişsin de.Koyuyor hafiften dokunduruyor en azından.Ankara'nın 10da 1'i etmeyecek kadar küçük bir yer.Adam gibi gidilecek mekan yok.Oturulacak cafe yok.Tamam denize gitmek benim 15dkkamı alıyor.Akyaka harika,azmakta rakı-balık yapmak gibisi yok, marmaris çok tatlı ama merkezde hayat yok.Öğrenci olmasa bu şehirde  hiç bir şey olmazmış...Ayrıca kötekliyi hiç beğenmiyorum.Zaten köteklide yaşıyorum.Çok berbat.Bildiğin köy =] Seneye merkezden ev tutucam.Yada diyorum Akyakadan mı tutsam.Köteklide yaşanmaz.Asosyallikte 1 numara.Kötekli belediye bile değil =] Muhtarlık =] Jandarma bakıyor.Kampüs olmasa bu kadarı bile olmazmış ya neyse.Genede seviyorum Muğlayı.En azından üniversite çok güzel.Tam benlik.Çık geçit'e otur.Kafa dinle =] Yada git Karya'ya insanları izle...Yazın herkes çimlerde...Her köşede birinin elinde gitar :]
Bu arada Telekom yıllarını hiç hatırlatma, hatıralarımdan silmeye çalışıyorum =]

nobody knows what it means to me.that's why shut the f*ck up.

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Hacettepe Üniversitesi G?dalarda Bulunan Katk? Maddeleri Ara?t?rma Sonuçlar?!!! Gündem Jeogen 6 609 Son Mesaj 27 Eylül 2007, 16:59:42
Gönderen: njtbcrn
Yıldız Teknik Üniversitesi Beste Yarışması Albüm, Konser ve Şenlikler hakanallica 0 166 Son Mesaj 23 Şubat 2009, 16:35:17
Gönderen: hakanallica
İstanbul Üniversitesi Kantin fasit 5 1157 Son Mesaj 06 Aralık 2010, 19:29:59
Gönderen: armani
Viyana Teknik Üniversitesi Kantin Remix61 0 429 Son Mesaj 02 Nisan 2009, 23:50:23
Gönderen: Remix61
Marmara Üniversitesi Bahar ŞenLikLeri 2009 Albüm, Konser ve Şenlikler « 1 2 » RocKunzeL 14 802 Son Mesaj 19 Mayıs 2009, 13:41:19
Gönderen: RocKunzeL
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc