Fenerbahçe 0 - 3 Beşiktaş
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « JEOGEN GAZETE « Futbol « Fenerbahçe « Fenerbahçe 0 - 3 Beşiktaş
Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: Fenerbahçe 0 - 3 Beşiktaş  (Okunma Sayısı 641 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jeogen

*

Üye No : 1
Yas : 26
Konu  : 2047

= 13503
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« : 21 Kasım 2009, 23:17:07 »

Fenerbahçe derbisine 7 puan geriden giren Beşiktaş, Fink, Bobo ve Uğur'la ligdeki 4 yıllık hasretini de giderdi. Yardımcı hakeme küfür eden Kazım kırmızı kart gördü.

İki haftalık ara herkesi soğutmuş bu işten. Bir de peş peşe gelen skandallar işin içine girince derbi varmış yokmuş kimsenin umurunda olmadı. Kimse bu derbiyi kaşıyamadı böyle olunca. Bu sayede maça çıkan iki takım futbolcuları da gülüyordu. Fenerbahçe-Galatasaray maçının öncesinde daha ısınmalarda gördüğümüz gerginliğin eseri yoktu sahada. 7 puan geride olan, taraftarıyla papaz olmanın eşiğine gelmiş Beşiktaş'ın futbolcuları gülüyordu. Oh be! Dünya varmış.

Daum'un beklenen kadrosuna Mustafa Denizli, Serdar'ı sahaya sürerek yanıt vermişti. Servet ve Gökhan Zan'ı bunaltan Kazım'ın Serie A patentli Ferrari-Sivok ikilisine karşı vereceği mücadele de seyretmeye değer olacaktı kuşkusuz.

El enselerle geçen 6-7 dakikanın ardından Beşiktaş müthiş bir 10 dakika geçirdi. Fenerbahçe, kendi yarı alanından çıkmakta zorlandı. 8. dakikada Ekrem'in soldan ortasında Serdar'ın bomboş durumda auta gönderdiği top, bu iyi oyunun en verimli sahnesiydi. Fenerbahçe'nin dengeyi kuruşunun simgesi de 16'da Gökhan'ın soldan şutuydu. Top dışarı gitti ama maç orta saha mücadelesi haline dönüştü.

27'de İbrahim Üzülmez'in soldan ortasına Bobo'nun kafası dışarı yönlendi. Fenerbahçe'nin hünerli ayakları orta sahada iyi pas yapmaya başlayınca Beşiktaş kalesi yakınlaştı. 29'da birkaç dakika Beşiktaş forması giymiş Mehmet Topuz'un ara pasına Alex, yaşamının en yavaş vuruşlarından birini yaptı. 32'de Fenerbahçe'nin en hareketli isimlerinden Roberto Carlos'un sisle karışık füzesi Rüştü'den döndü. Andre Santos, kaleciye nişanladı. Devre biterken Fenerbahçe, serbest atış buldu. Alex'in şutu üst direkten döndü. Kazım'ın hamlesine yanıtı Rüştü verdi.

İkinci yarıya Serdar'ın yerine Tello ile başladı Beşiktaş. 46'da Ekrem solda savunmanın arkasına sarktı. Şutunu iki hamlede Volkan kurtardı. 54'te İbrahim Üzülmez soldan ortaladı. Fink'in volesi gol olmasa yazık olurdu: 1-0. 57'de Tello'nun pasında Bobo sol çaprazdan akıllıca vurdu: 2-0.

Fenerbahçe, mecburi bir baskı kurmaya başladı. Ama Beşiktaş'ın en güçlü yanı savunmasıydı. 73'te Kazım'ın uzaktan şutu az farkla dışarı gitti. Aynı Kazım 75'ye yardımcı hakeme biberlik şeyler söyleyince atılıverdi. 83'te İbrahim Üzülmez'in şık pasını ofsayt durumundaki Uğur ağlara gönderdi: 3-0.

Mustafa Denizli, ikinci yarıdaki Serdar-Tello değişikliğiyle maça damgasını vurdu. Haa, doğrudan Tello ile başlasa galiba daha iyi olurdu demek gerekir. İbrahim Üzülmez bir harikaydı. 4 yıldır ligde Fenerbahçe'yi yenemeyen takım, puan farkını bu anlamlı galibiyetle 4'e indirdi. Artık zirve yarışında tüm seçenekler ortada.

Kazıma kırmızı kart gösteren hakemin alnından öpüyorum acayip mutlu oldum ben göstermiş kadar mutlu oldum hatta. 3. gol bariz ofsayt bu maçın hakkı 2-0 olsada sağlık olsun beşiktaş haketti ve kazandı tebrik ediyoruz. Alexede sahada hiç top oynamadığı için tesüf ediyorum..

Sokak müziği yoktur, müzik sokakta olmalıdır.

JgBox nedir?

RocKunzeL

*

Üye No : 9167
Yas : 23
Konu  : 61

= 199
Melekdeğilkio

Durumum:

« Cevap yaz #1 : 22 Kasım 2009, 00:07:25 »

Beşiktaşı tebrik ediyorum..  yokyok  yokyok

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

Susuyorum artık... Sustukça susuyorum.
Sustukça, üzérimé qéLén insanLardan kurtarmak için ruhumu,
suskunLuquma sarıLıyorum.
Ama yiné dé sapLanıyor yüréqime bazı keLiméLér.
BazıLarı da acıtıyor üstéLik…

rLx

*

Üye No : 16846
Yas : 18
Konu  : 120

= 383
Qu1ck `

Durumum:

« Cevap yaz #2 : 22 Kasım 2009, 00:29:56 »

" Serie A patentli Ferrari-Sivok " güzel terim güldüm vallahi.

Tebrikler 8tas + çarşı .

NeFii

*

Üye No : 547
Yas : 19
Konu  : 257

= 16043
the end of road

Durumum:

« Cevap yaz #3 : 22 Kasım 2009, 00:38:18 »

vov vov vov bu ne biçiim bir skor   delüü  delüü beşiktaş tebrikler . !!!  :n

nobody knows what it means to me.that's why shut the f*ck up.

X

*

Üye No : 65
Konu  : 735

= 12237
Denizler Ölmez..

Durumum:

« Cevap yaz #4 : 22 Kasım 2009, 00:47:19 »

Beşiktaş bizden daha üstün bi oyun sergiledi.
hakketti ve kazandı. tebrikler..

ies

*

Üye No : 329
Konu  : 225

= 10017
Şeytan Bunun NeReSinde

Durumum:

« Cevap yaz #5 : 22 Kasım 2009, 01:08:17 »

Tebrik ederim beşiktaşı....   karizma

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
fenerbahçe-be?ikta? derbisi jeoGEnVEZE « 1 2 3 4 » helenyxyz 33 1749 Son Mesaj 04 Kasım 2007, 20:11:40
Gönderen: hyprt
Fenerbahçe Türkiye'yi sevince bo?du! Fenerbahçe:5 Sevilla:4 Gündem Jeogen 1 302 Son Mesaj 05 Mart 2008, 20:39:17
Gönderen: patantial quilty
Beşiktaş Ürünleri Satış İçin Site Açıldı. Beşiktaş mercan 0 1882 Son Mesaj 02 Ağustos 2009, 03:04:23
Gönderen: mercan
Beşiktaş Wallpapers. (Alayına Çarşı=) Beşiktaş mercan 0 7431 Son Mesaj 02 Ağustos 2009, 03:42:55
Şanlı Beşiktaş Tarihi Beşiktaş mercan 0 198 Son Mesaj 02 Ağustos 2009, 04:02:45
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc