Fikirlerinizi Bizimle Paylaşın! Jeogen İstediğiniz Gibi Olsun!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « JEOGEN KULLANIM KILAVUZU « Akıl, Fikir Ofisi « Fikirlerinizi Bizimle Paylaşın! Jeogen İstediğiniz Gibi Olsun!
Sayfa: [1] 2   Asagi ittir

Gönderen Konu: Fikirlerinizi Bizimle Paylaşın! Jeogen İstediğiniz Gibi Olsun!  (Okunma Sayısı 2158 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jeogen

*

Üye No : 1
Yas : 26
Konu  : 2047

= 13503
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« : 10 Mayıs 2008, 17:04:38 »

Fikirleriniz bizim için çok önemli, fikirleriniz doğrultusunda en iyiye doğru yol almak istiyoruz.. Küçük, büyük, imkanlı, imkansız bütün fikirlerinize açığız ve değerlendirmeye alacağız.. Jeogen için yararlı olabilecek fikirlerinizi bekliyoruz..

Sokak müziği yoktur, müzik sokakta olmalıdır.

JgBox nedir?

ouzkr

*

Üye No : 4351
Yas : 20
Konu  : 16

= 68
Kutsal Aklım Nerde?

Durumum:

« Cevap yaz #1 : 04 Ağustos 2008, 18:40:16 »

Albümlerbölümünde konu olarak eklenmiş şarkıcıları örnegin oğuz-bla bla bunların  harf olarak bi yerde toplanması dahagüzel olur çok dagınık duruyo  albüm listeside çok iç açıcı degil   düşünen tarz

Jeogen

*

= 13503
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« Cevap yaz #2 : 04 Ağustos 2008, 20:51:53 »

Anladım demek istediğini ama yapabilirmiyim bilmiyorum  :) Uğraşacağım.. İlgin için teşekkürler.
Gönderilme zamanı: 04 Ağustos 2008, 21:00:03
Paylaşım bölümlerine çeşitli filtreler ekledim, alfabetik ve birçok şekilde konuları sıralayabilirsiniz arkadaşlar.

JgBox nedir?

Nemesis

*

Üye No : 3033
Yas : 19
Konu  : 350

= 1160

Durumum:

« Cevap yaz #3 : 25 Kasım 2008, 19:13:21 »

Müzik bölümlerinde 2008 albümleri aslında 2008 derken grupların veya sarkıcıların son albümleri ayrı bir başlık altında tıoplanabilir...
Zaten tek tek olarak bütün albümleri bulunan grupların falan linkler toplanarak diskografileri oluşturulabilir... ;)
saygılar teşekkürler    yokyok

Gönderilme zamanı: 25 Kasım 2008, 18:19:35
  şeyyy Bir de jg radyo bölümü akıl fikir ofisinden çıkarılabilir,müziksel yaşam veya jeogenel bölümleri daha uygun gibi geldi bana..içersinde radyo hakında muhabbet falan hatta istek tarzından şeyler yapılabilir,dj'ler yayın başladıın yazarlar yine aynı konuya tabi bu fikirler çoalabilir pek tabiki  ;)

Jeogen

*

= 13503
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« Cevap yaz #4 : 27 Kasım 2008, 09:56:23 »

Müzik bölümlerinde 2008 albümleri aslında 2008 derken grupların veya sarkıcıların son albümleri ayrı bir başlık altında tıoplanabilir...
Zaten tek tek olarak bütün albümleri bulunan grupların falan linkler toplanarak diskografileri oluşturulabilir...  ;)
saygılar teşekkürler     yokyok

Gönderilme zamanı: 25 Kasım 2008, 18:19:35
  şeyyy Bir de jg radyo bölümü akıl fikir ofisinden çıkarılabilir,müziksel yaşam veya jeogenel bölümleri daha uygun gibi geldi bana..içersinde radyo hakında muhabbet falan hatta istek tarzından şeyler yapılabilir,dj'ler yayın başladıın yazarlar yine aynı konuya tabi bu fikirler çoalabilir pek tabiki   ;)
Radyo hakkında söylediklerin çok mantıklı bu akşam onu halledicem diğer dediğin albüm olayınıda düşüneceğim. İlgin için teşekkürler.

JgBox nedir?

manikdepresif

*

Üye No : 5961
Yas : 23
Konu  : 111

= 402
very very mad world

Durumum:

« Cevap yaz #5 : 27 Kasım 2008, 10:13:28 »

güzel olur öyle evet :)

ben bu kulaklara göre ağız değilim.

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!
TEŞEKKÜR BUTONU NEREDE? TIKLA GÖR!

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!
RAPIDSPREAD den nasıl dosya indirilir?  Tıklayınız, görünüz.

Rage

*

Üye No : 1693
Konu  : 42

= 149
SLOTH

Durumum:

« Cevap yaz #6 : 08 Nisan 2009, 12:51:29 »

Madem yeni eklenen pop albümleri girişte gözüküyor yeni eklenen yerli metal albümleride gözüksün.

"As long as I have breath, anything you love I will lay to waste. I swear... You will suffer."
                                               - Adam 

"I believe this is mine, Carp."
                                               - Adam

Jeogen

*

= 13503
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« Cevap yaz #7 : 08 Nisan 2009, 22:25:06 »

Ana sayfa en çok hit alan 5 bölümü kapsamaktadır. Yerli yabancı rock, yabancı metal ve yerli yabancı pop bölümlerinin konuları gösterilmektedir.

JgBox nedir?

Kaan54Sioux

*

Üye No : 5814
Konu  : 8

= 27
Gig Ajans.

Durumum:

« Cevap yaz #8 : 30 Eylül 2009, 16:57:31 »

Futbol bölümünün alt başlıklarının sadece FB GS BJK olması rahatsız edici. Sadece o takımları tutanların olmadığını belirtmek isterim. Türk Futbolu 3 takımdan ibaret değil diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorumki . Belki bir müzik paylaşım forumunda bunun önemi olmaz fakat düşünülmesi gerekir. Bunun Sakaryasporlusuda var Bursasporlusuda. Bütün takımların eklenmesinin güç olduğunuda biliyorum. En azından eşitlik adına birşeyler yapılmalı. Artık şu 3 istanbulcu zihniyetin ortadan kalkması lazım  :) Kaldıki jeogen gibi herkese adil davranan bir forumda böyle olmalı en azından.  yokyok

Belki benim kağıt param bir şekilde döne dolaşa senin cebine girmiştir...

Jeogen

*

= 13503
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« Cevap yaz #9 : 01 Ekim 2009, 21:47:28 »

Öncelikle teşekkürler güzel yorumun için. Şöyleki seninde dediğin gibi bütün takımları tek tek başlık halinde yazarsak çirkin bir görüntü olur bu nedenle "
Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!" burada genel olarak tüm futbol haberlerini tartışabilirsiniz. Diyeceksin ki bu 3 takıma neden özel muamele var? Sebebi malum, Türkiye'de en çok taraftarı olan takımlar bunlar. Eğer biz bunlara özel kategori açmazsak, genel bir bölümde bütün hepsini barındırırsak, diğer takımların 3-5 konusu varken bu 3 takımın onlarca konusu olur ve diğer takımların haberlerini sindirirler. Temiz bir görüntü ve ulaşılabilirlik açısından böyle bir dizinleme yaptık. Umarım açıklayıcı olmuştur. Fikrini bizlerle paylaştığın için tekrar teşekkür ederim.

JgBox nedir?

Sayfa: [1] 2   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Jeogen Albümleri -- Albümde seninde Şarkın olsun Çöp Kutusu « 1 2 ... 6 7 » raúl.7 63 4297 Son Mesaj 27 Haziran 2008, 19:50:04
Gönderen: gravedigger06
Klasör Şifreleme(İstediğiniz Klasörü Şifreleyin) Full Program, Tema, Döküman zakkum 6 1586 Son Mesaj 25 Ekim 2009, 03:05:50
Gönderen: alistanbul
Tek Cümle ile Jeogen'i Anlat! Ana Sayfada Senin Sloganın Olsun! jeoGEnVEZE « 1 2 » Jeogen 10 769 Son Mesaj 23 Eylül 2009, 18:45:07
Gönderen: Nemesis
Jeogen'de Paylaşım Yapacakların Dikkatine! Dropbox Sistemi Resimli Anlatım Akıl, Fikir Ofisi Jeogen 1 1343 Son Mesaj 17 Ekim 2010, 15:31:57
Gönderen: asilimy
Benimde bir jeogen hesabım olsun. :) Davetiye İstiyorum! munyez 1 185 Son Mesaj 24 Mayıs 2011, 12:38:05
Gönderen: Jeogen
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc