Jeogen'de Paylaşım Yapacakların Dikkatine! Dropbox Sistemi Resimli Anlatım
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « JEOGEN KULLANIM KILAVUZU « Akıl, Fikir Ofisi « Jeogen'de Paylaşım Yapacakların Dikkatine! Dropbox Sistemi Resimli Anlatım
Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: Jeogen'de Paylaşım Yapacakların Dikkatine! Dropbox Sistemi Resimli Anlatım  (Okunma Sayısı 1344 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jeogen

*

Üye No : 1
Yas : 26
Konu  : 2047

= 13503
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« : 17 Ekim 2010, 00:37:58 »

Jeogen yönetim ekibinin aylar önce geçtiği Dropbox sistemini nihayet sizlere de açıklama fırsatı bulabildim sonunda     :) Tekil upload yapanlar (yönetim ekibi dışındakiler) için hızlı upload, uploadlarınızın silinmemesi ve kullanıcıların indirme kolaylığı açısından dropbox sistemi büyük kolaylık sağlayacaktır. Buraya upload yapmanın iki farklı yolu var ve gayet basit.  Birincisi,

Browser üzerinden yapılan upload. İkinci yönteme göre biraz daha yavaş.

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! adresine giriyoruz. Mail adresinizi girerek kayıt olun. Deneme@jeogen.com u kullanmayın!

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!
Adresine giriyoruz ve aşağıdaki kullanıcı adlarından birini girerek giriş yapıyoruz.

Giriş yaptıktan sonra "Public" klasörüne giriyoruz ve "upload" butonunu seçerek dosyamızı upload ediyoruz.

Daha sonra dosyanın sağında bulunan oka yıklayıp "copy public link" butonuna tıklayarak linki alabiliriz.

İkincisi,

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! adresine giriyoruz. Mail adresinizi girerek kayıt olun. Deneme@jeogen.com u kullanmayın                              :)

kayıt olduktan sonra bizi yönlendirdiği linkten dropbox programını indiriyoruz.

Kurulumu resimdeki şekilde yapıyoruz,

kayıt olduğumuz mail ve şifreyi giriyoruz

skip tour and finish diyoruz

iki kutuyuda işaretliyoruz ve dosyaların bulunacağı bir klasor seçiyoruz

son olarak da oluşturdugumuz klasör içerisindeki "public" klasörüne attıgımız her dosya server ile senkronize oluyor ve 2GB lık alanımıza upload ediliyor.

uploadların linklerini klasör içerisinden sağ tık - dropbox - copy public link ile alabiliyoruz.

2GB lık alanımız doldugunda yeniden kayıt oluyoruz ve dropbox programının ikonuna sağ tık - preferences

"unlink this computer" a tıklayarak tamam diyoruz ve yeni kayıt mailimiz ve şifremizle giriş yapıyoruz.

NOT: Kullanıcı adı değiştirirken garanti olması ve linklerinizin uçmaması için ilk önce dropbox programını silin. Daha sonra klasorunüzü silin. Sonra yeni mail ile giriş yapıp programı tekrar kurun ve yeni bi klasor oluşturun.

Gelelim linki gizlemeye:

Aldığınız uzun linki (Örnek:
Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!)

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! adresindeki kutuya kopyalıyoruz ve "shorten" diyerek gizliyoruz.

Bu arada dropbox paylaşımlarınızda eğer klasörü rarlamadan public klasörüne atarsanız şarkılara tek tek link verecektir. Bu da albümdeki parçaları tek tek paylaşmış olmanız anlamına geliyor. Gayet pratik bir sistem. Umarım kısa sürede ölü linkleri dropbox a çevirebiliriz.

Yönetim ekibimize yeni katılan arkadaşların şahsi hesap oluşturmalarına gerek yoktur. Yönetim Odası bölümümüzde hazır olan ve sürekli güncellenen Jeogen Dropbox hesaplarından istediklerini alıp kullanabilirler.
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2010, 00:42:50 Gönderen: Jeogen » Logged

Sokak müziği yoktur, müzik sokakta olmalıdır.

JgBox nedir?

asilimy

*

Üye No : 27666

= 6

Durumum:

« Cevap yaz #1 : 17 Ekim 2010, 15:31:57 »

Dropbox candır Evren  :p İllegal paylaşımdan erişime engellenirse başına ekşirim bak haberin ola!  :D Üstelik Dropbox'ta Google'ın serverlarında çalışıyor. İkinci bir Google yasağını yüreğim kaldırmaz  :D

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Arama yapacakların dikkatine!!! Forum Nasıl Kullanılır? Jeogen 1 393 Son Mesaj 02 Eylül 2007, 00:05:11
Gönderen: ies
XP'niz orijinal olsun [ Resimli Anlatım ] V - W - Y - X - Z « 1 2 ... 6 7 » raúl.7 63 5091 Son Mesaj 02 Aralık 2010, 22:37:37
Gönderen: DvT_72
jDownloader Kurulumu ve Kullanılması | Resimli Anlatım Forum Nasıl Kullanılır? « 1 2 » Jeogen 11 16635 Son Mesaj 08 Eylül 2010, 09:44:06
Gönderen: michael
Uploadic.com'dan nasıl dosya indirilir? (Resimli Anlatım) Forum Nasıl Kullanılır? Carcass 2 575 Son Mesaj 04 Mayıs 2011, 17:07:14
Gönderen: Carcass
Wupload.com'dan nasıl dosya indirilir? (Resimli Anlatım) Forum Nasıl Kullanılır? Carcass 0 556 Son Mesaj 01 Eylül 2011, 10:08:00
Gönderen: Carcass
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc