kirlenmek güzeldir hem çamurda cilde iyi gelirmiş :D
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « jeoGENEL « jeoGEnVEZE «  (Moderatör: just)kirlenmek güzeldir hem çamurda cilde iyi gelirmiş :D
Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: kirlenmek güzeldir hem çamurda cilde iyi gelirmiş :D  (Okunma Sayısı 427 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

d-li

*

Üye No : 650
Yas : 23
Konu  : 8

= 16

Durumum:

« : 21 Nisan 2011, 12:04:13 »

öğleden sonra saat 3 civarlarında yapmam gereken işlerimi bitirdikten sonra eve doğru istikamet alıp giderken birden yolu uzatıp gitmek geldi aklıma ani bir karar değişikliği ile çevre yolu girdim Hamitler tarafına doğru döndüm Yunuseli tokiyi geçtikten sonra sağda epey zamandır acaba nereye gider diye düşünüp durduğum o güzel yolu gördüm
nasılsa işim yok bi bakayım nereye gidiyor diyerekten yola girdim yemyeşil tarlalar çamura bulaşmak için cok cazip görünüyorlardır tarla sahibinin kulaklarımı çınlatmasını göze alamadım :D
hafif eğimli bi yoldan devam ettim tepeyi aştıktn sonra Hamitler toki göründü fakat yol bitti mecburen bi tarladaki yeşilliğin bi kısmını katletmek zorunda kaldım :D
tarlayı geçip yola indim gelmişken tokiyi bi gezeyim dedim mevkinin manzarasını izleye izleye gezinirken çıkışı bulamadım kayboldum :D bir kaç defa aynı bayırı inip çıktıktan sonra çıkışı buldum sağ taraftaki çöplüğe inen arazi dikkatimi çekti ah keşke girebilseydim şu tarlaya dedim az ilerle tellerin olmadığı bir yer gözüme takıldı durdum bi yola baktım bi tarlaya baktım...
tabi ki seçimi tarladan yana kullandım :D

motoru alalı ortalama 3bin km yol yapıldı ama arazi hakkında yeterli bilgi sahibi olunamamıştı işte bu fırsatı değerlendirdim
toprak hala ıslaktı çimsiz bölgeler iyicene balçık olmuştu bir yerde teker yarıya kadar çamura gömüldü inip sürükleyerek çıkarmak zorunda kaldım :D tekeri çıkardım ama bu sefer ayagım çamura battı bu sefer motor kurtardı beni  :D

çıkıp yola devam ederken batmaya devam ettim bata çıka çakıl bi yola çıktım çöp kamyonlarından birini durdurup görünen yolun bir yere çıkıp çıkmadığını sordum birşeyler söyledi ama anlamadım herhalde iyi bir yere çıkar diyerek devam ettim Geçit tarafındaki hurdacıların oldugu bölgeye çıkıyormuş o yol batmaktan kurtuldum derken çakıl yol sıkıcı bir hal almaya başladı yolun dışına çıkıp araziden gitmeye devam ettim bata çıka eve kadar gittim.
eve gidene kadar gördüğüm o acayip yüz ifadeleri de gayet eğlenceliydi

arazide resim çekemedim aklıma bile gelmedi ama yol indigimde bir kac resim çektim

ruhun kirleneceğine bırak üstün kirlensin  :D ne demiş omo kirlenemek güzeldir  :D

Habbecik

*

Üye No : 18792
Konu  : 210

= 731
Ben öldüm...

Durumum:

« Cevap yaz #1 : 27 Nisan 2011, 20:09:03 »

kirlenmek güzeldir ancak motor daha güzeldir ama yaz aylarında kullanmayı tercih ederim   :D

Benimsin dedim, değişmez ki bu...

d-li

*

Üye No : 650
Yas : 23
Konu  : 8

= 16

Durumum:

« Cevap yaz #2 : 03 Ekim 2011, 23:23:05 »

yahu motorun yazı kışımı olur gecen kış kar yağarken Bursa dan Kütahya ya gitmiştim çok eğlenceliydi  :D

ruhun kirleneceğine bırak üstün kirlensin  :D ne demiş omo kirlenemek güzeldir  :D

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Jeogen Tags

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Life is Beautiful-Hayat Güzeldir Yabancı Filmler manikdepresif 4 475 Son Mesaj 18 Eylül 2009, 16:17:52
Gönderen: the iron shark
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc