öğleden sonra saat 3 civarlarında yapmam gereken işlerimi bitirdikten sonra eve doğru istikamet alıp giderken birden yolu uzatıp gitmek geldi aklıma ani bir karar değişikliği ile çevre yolu girdim Hamitler tarafına doğru döndüm Yunuseli tokiyi geçtikten sonra sağda epey zamandır acaba nereye gider diye düşünüp durduğum o güzel yolu gördüm
nasılsa işim yok bi bakayım nereye gidiyor diyerekten yola girdim yemyeşil tarlalar çamura bulaşmak için cok cazip görünüyorlardır tarla sahibinin kulaklarımı çınlatmasını göze alamadım

hafif eğimli bi yoldan devam ettim tepeyi aştıktn sonra Hamitler toki göründü fakat yol bitti mecburen bi tarladaki yeşilliğin bi kısmını katletmek zorunda kaldım

tarlayı geçip yola indim gelmişken tokiyi bi gezeyim dedim mevkinin manzarasını izleye izleye gezinirken çıkışı bulamadım kayboldum

bir kaç defa aynı bayırı inip çıktıktan sonra çıkışı buldum sağ taraftaki çöplüğe inen arazi dikkatimi çekti ah keşke girebilseydim şu tarlaya dedim az ilerle tellerin olmadığı bir yer gözüme takıldı durdum bi yola baktım bi tarlaya baktım...
tabi ki seçimi tarladan yana kullandım

motoru alalı ortalama 3bin km yol yapıldı ama arazi hakkında yeterli bilgi sahibi olunamamıştı işte bu fırsatı değerlendirdim
toprak hala ıslaktı çimsiz bölgeler iyicene balçık olmuştu bir yerde teker yarıya kadar çamura gömüldü inip sürükleyerek çıkarmak zorunda kaldım

tekeri çıkardım ama bu sefer ayagım çamura battı bu sefer motor kurtardı beni

çıkıp yola devam ederken batmaya devam ettim bata çıka çakıl bi yola çıktım çöp kamyonlarından birini durdurup görünen yolun bir yere çıkıp çıkmadığını sordum birşeyler söyledi ama anlamadım herhalde iyi bir yere çıkar diyerek devam ettim Geçit tarafındaki hurdacıların oldugu bölgeye çıkıyormuş o yol batmaktan kurtuldum derken çakıl yol sıkıcı bir hal almaya başladı yolun dışına çıkıp araziden gitmeye devam ettim bata çıka eve kadar gittim.
eve gidene kadar gördüğüm o acayip yüz ifadeleri de gayet eğlenceliydi
arazide resim çekemedim aklıma bile gelmedi ama yol indigimde bir kac resim çektim