Kola İçtikten Sonra 1 Saat İçinde Vücudunuzda Olanlar
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « jeoGENEL « jeoGEnVEZE «  (Moderatör: just)Kola İçtikten Sonra 1 Saat İçinde Vücudunuzda Olanlar
Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: Kola İçtikten Sonra 1 Saat İçinde Vücudunuzda Olanlar  (Okunma Sayısı 320 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KiRpİ

KiRpİ
*

Üye No : 1174
Yas : 23
Konu  : 369

= 1035
~|| кιяρι ||~

Durumum:

« : 22 Aralık 2008, 15:38:59 »

İlk 10 dakika: 10 çay kaşığı şeker almış vücudunuza girer (Günlük almanız gereken şeker miktarının tamamı kadar). Fosforik asit tat alma duyunuzu keser ve aşırı şeker yüklemesinden dolayı kusmanızı engeller.

20 dakika: Kan şekerinizde ani bir yükselme olur, yüksek miktarda insülin patlamasına neden olur. Karaciğeriniz vucudunuzdaki şekeri yağa çevirerek buna bir yanıt verir. Bu sadece bir kaç dakika içinde olur

40 dakika: Kafein absorbsiyonu tamamlanır. Göz bebeklerniz büyür. kan basıncınız yükselir, karaciğeriniz kana daha fazla şeker pompalamaya başlar. Beyninizdeki adenozin reseptörleri rehaveti önlemek için bloke olur.

45 dakika: Beyninizde dopamin salgısı artar. Bu tıpkı eroinin vücuttta yaptığı tepkimelere benzer.

60 dakika: Kafeinin diüretik özellikleri baş gösterir (tuvalet ihtiyacı).Buda vücutta depolanmış kalsiyum, magnezyum ve çinkonun da beraberde dışarı atılması demek.

Bir süre sonra şeker ihtiyacını tekrar duymaya başlayacaksınız, kendinizi halsiz ve bitkin hissedeceksiniz. Vucüdunuzda kola ile alığınız bütün su tekrar dışarı atıldığı için sussuzluğunuz tekrar hissedeceksiniz. Şekeri ihtiyacını takiben, kafein isteğide başlayacak.

manikdepresif

*

Üye No : 5961
Yas : 23
Konu  : 111

= 402
very very mad world

Durumum:

« Cevap yaz #1 : 22 Aralık 2008, 15:41:12 »

olsunn  dansss

ben bu kulaklara göre ağız değilim.

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!
TEŞEKKÜR BUTONU NEREDE? TIKLA GÖR!

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!
RAPIDSPREAD den nasıl dosya indirilir?  Tıklayınız, görünüz.

örümcekk

*

Üye No : 964

= 143
ruhsuz

Durumum:

« Cevap yaz #2 : 22 Aralık 2008, 17:07:21 »

ama yinede güzel bişeyy deger yanii

HÜSRA

görmüyorum

işte son bekliyorum görünmeyen ışıgı

Samroomes

-Sammy-
*

Üye No : 7765
Yas : 22
Konu  : 30

= 99
Sadece Figuranım

Durumum:

« Cevap yaz #3 : 22 Aralık 2008, 18:04:45 »

bölemi oluo  ?? ben ndn farketmedım  :s herqn kola ıcıom  :s.. entresan  :ı

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
/ Matematikle Zoru Olanlar .. / jeoGEnVEZE CereNN 8 661 Son Mesaj 29 Eylül 2007, 21:12:35
Gönderen: lener49fi
Gece - İçinde Saklı Çöp Kutusu Chucky 1 405 Son Mesaj 07 Temmuz 2008, 12:05:19
Gönderen: KiRpİ
kola içmek Desteklenenler « 1 2 » örümcekk 19 930 Son Mesaj 28 Aralık 2008, 03:57:53
Gönderen: manikdepresif
Kola ve asitli içecekler Desteklenenler Nemesis 5 467 Son Mesaj 05 Ağustos 2009, 00:25:32
Gönderen: mystery
Mor ve Ötesi - Aşk İçinde Video Klipler Carcass 0 175 Son Mesaj 28 Aralık 2010, 15:33:30
Gönderen: Carcass
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc