Müzik Kutusu
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: Müzik Kutusu  (Okunma Sayısı 426 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

thecursedcrow

*

Üye No : 130
Yas : 26

= 1250

Durumum:

« : 29 Ağustos 2007, 19:53:38 »

?imdi sen bu çalan parçay? duyam?yorsun belki ama bu parça senin için çal?yor 4 duvar odamda… birzamanlar dört duvarl?ktan s?yr?lmay? ba?arm ?? bu odada hayaletler var ?imdi! Hayaletlere inanmazd?m ben, hayaletler bana inans?n diyerek eylenirdim kendimce, ?imdiyse her gece hayaletlerin benimle eyleniyor  durmadan, surat?ma do?ru savurduklar? amans?z kahkalar?n?n bir zamanlar seninle benim atm ?? oldu?umuz kahkalar oldu?una inanmak öylesine güçki. Ve i?te tüm yüzsüzlükleriyle dans ediyorlar sana çald ???m ?ark?da, sanki benim yapamayaca ??m? bildikleri için daha bir ?evkliler, bende parmaklar?mla ritm tutuyorum art?k hayaletlere. Nekadar ironik de?il mi!? Silüetler solukla ??nca, an?lar silikle?ince hayaletle?iyormu? hayatta, yar? saydam camlardan yap?lma an?lar canland?kça canl?lar ölüyormu? me?erse Nekadar çok fark?na varmalar, nekadar çok gerçekleri tatmalar var hayat?mda bi bilsen… sanki en büyük ahmak benimi?im gibi her seferinde tekrar tekrar ?a ??rmalar!!! Nediyordum? Birzamanlar dört duvardan s?yr?lm ?? oda diyordum dimi… nas?l s?yr?ld ???n? anlatmama gerek yok san?rsam sen bunu çok iyi biliyorsun zaten, bilmedi?in k?sm?ysa as?l ac? olan k?sm?, o duvarlar? tekrar teker teker yerlerine gözya?lar? içerisinde yerle?tirmek zorunda kald ???m k?sm?, i?te sen bu k?sm?n? bilmiyorsun hikayenin acaba oras?n?m? anlarsam sana? Yada anlatmasam daha iyi, ne senin ne de benim gözya?lar?m?z yetmez art?k a?lamaya dimi. T?rnaklar?mla kaz?rken beyaz duvarlardan seni, ozaman akt? benim gözya?lar?m… seni kaz?makm?yd? beni a?latan yoksa 4 duvarda parçalanan parmaklar?m?n ac?s?m?yd ??? ?kisininde olmama ihtimali nedir peki? Ben sana söyliyim madem ikiside de?ildi gözya?lar?m?n sebebi, ruhumu penceresiz 4 duvar aras?na kapatmakt? can?m? böylesine yakan. Sesleri, kokular?,  ?? ??? unutmaya mahkum etmekti tek sahip oldu?um ?eyi!!! ?imdi ne senin gücün yeter hapsedilmesine sebebiyet verdi?in ruhu kurtarmaya nede benim gözya?lar?m yeter mahkumiyetine çözüm bulamad ???m bu odadan kurtulmaya. Bir müzik kutusu t?n?s? gibi hayat ?imdi, sesler kalmad? kula ??mda,

Yaln?zca akl?m?n ?izofreni s?n?rlar?nda bana oynad ??? oyunlardan kalan bu sesler var içimde… Müzik kutum, tek umudum, tek azab?m, tek cezam, tek ne?em….

« Son Düzenleme: 29 Ağustos 2007, 19:58:23 Gönderen: thecursedcrow » Logged

Lütfen konulara gereksiz, bo? te?ekkür etmeyin çok itici görünüyor! linki görmek için alakas?z ?eyler yazmay?n art?k! Bir?eyi indirmek isteyenin bir sebebi vard?r en az?ndan o sebebi yaz?nki ba?kalar?nada yararl? olsun....

zıkkım

*

Üye No : 386

= 7002

Durumum:

« Cevap yaz #1 : 29 Ağustos 2007, 20:02:37 »

i?in kötüsü hiç kaz?nm?yor o duvarlar tamamen
hep bi parça kal?yor hep bir çizgi, hep bir geçmi? k?r?nt?s? k?r?lm ?? t?rnaklar?n uzay ???nda...
ve o müzik kutusunda eskiden danseden balerinin ( yada baletin ) paramparça bo?lu?u hiç dolmuyor gözya?lar?yla ne kadar a?larsan a?la...
bu yüzden bir an önce gömmelidir o bo?lu?u, naz?m hikmet abinin dedii gibi hereyi yapt?ysan için rahat olsun...
ellerine sa?l?k...

nefeslerle surup giden yasam?m?z
bir su kenar?na gelir durur;
ekmekten, saraptan ote nimetler vard?r;
yurunmez oyle hep, bazen susulur...

...tanr? bizi bir küfürle övecekti...

previously on lost

dişi wampire

*

Üye No : 408
Yas : 20

= 0

Durumum:

« Cevap yaz #2 : 29 Ağustos 2007, 20:08:46 »

her konuda yazabilmek güzel  :) ama kaz?mak istedi?in ?ey gün geçtikçe ruhundan bir parça götürüyorsa e?er kaz?d ???n yer as?l bulundu?u yerin yans?mas? sadece..... duvar?n önünde dur ve as?l kaz?nmas? gereken yeri sen bul...

yüre?inin götürdü?ü yere git....

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Korkusuzlar ?smail YK Yeni Dizisinden 2 tane Müzik Dizi, Film & Reklam Müzikleri Jeogen 0 611 Son Mesaj 16 Temmuz 2007, 10:05:26
Gönderen: Jeogen
Nokia N90 müzik çalar Çöp Kutusu yasinyellow 3 598 Son Mesaj 24 Eylül 2007, 03:39:32
Gönderen: XsiR
Rock Müzik Mekanları Albüm, Konser ve Şenlikler Jeogen 0 399 Son Mesaj 23 Mayıs 2008, 16:46:44
Gönderen: Jeogen
Pandora'nın Kutusu Sinema ve Tiyatro m_e_rt 2 305 Son Mesaj 26 Kasım 2009, 22:16:56
Gönderen: m_e_rt
Lyra Vals - Aptal Kutusu Tek Tek Rock Parça İndir Carcass 0 247 Son Mesaj 18 Nisan 2011, 19:50:08
Gönderen: Carcass
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc