neden metal tişörtü giyen herkese' satanist misin lan' yaklaşiminda bulunulur page 2
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « JEOGEN GAZETE « Tartışalım « neden metal tişörtü giyen herkese' satanist misin lan' yaklaşiminda bulunulur
Sayfa: 1 [2]   Asagi ittir

Gönderen Konu: neden metal tişörtü giyen herkese' satanist misin lan' yaklaşiminda bulunulur  (Okunma Sayısı 1580 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

goticcc

*

Üye No : 22846

= 117

Durumum:

« Cevap yaz #10 : 27 Şubat 2010, 16:50:25 »

Ön yargı ve sabitleşmiş düşünceler...

Cinnetkar

*

Üye No : 23989
Yas : 18
Konu  : 0

= 0
refLex~

Durumum:

« Cevap yaz #11 : 20 Nisan 2010, 00:48:20 »

Otobüste yolculuk ederken orta yaşlı, yaşlı teyzelerimizin kulaklıktan gelen sese doğru sıfatımıza bir bakış fırlatırlar sanki asrın suçunu işliyoruz gibi. :D
Ben herkesi geçtim de annemin "Kızım sen de satanist mi oldun" ile başlayan konuşmasını unutamadım.
Bir perçem kestirene anaa emo mu la bu diye yaklaşanlarda çok.
Bir bakıyorumda biz sizsiz de yaşıyoruz.  :)

wayes_es

*

Üye No : 127
Yas : 24
Konu  : 29

= 1522
- Değişim -

Durumum:

« Cevap yaz #12 : 26 Nisan 2010, 12:49:59 »

Cehalet, yobazlık, önyargı vs. vs. Sanırım bu anlayış eskiye dayanıyor. Metal müziğin günümüzdeki kadar popüler olmadığı zamanlardan kalma bir anlayış olsa gerek.  Bundan 10 sene önce üzerimde kabartmalı bir iskelet t-shirt vardı. O zamanlar Kayserideyim, lisedeyim.  70-75 yaşlarında bir dedenin sorgusuz sualsiz tükürüğüne maruz kaldığımı hatırlıyorum. Bugün Elazığ'da üniversite öğrencisiyim. 1 saat önce ev arkadaşım, büfeye kapriyle gidiyor. 2 tane teyze dönüp tovbe tovbe diyor. Yani olay sadece metal t-shirt giymekle, küpe, piercing takmakla, saç sakal uzatmakla da alakalı değil. Vahim bir durum..

stevevai

*

Üye No : 25506
Yas : 28
Konu  : 1

= 4

Durumum:

« Cevap yaz #13 : 29 Nisan 2010, 21:36:50 »

bizim burda takım elbise kravat takanlara tip tip bakıyoz kordonda   :R

Spiritus

*

Üye No : 14124
Yas : 20

= 13

Durumum:

« Cevap yaz #14 : 07 Mayıs 2010, 16:30:46 »

Anlayamadım ben böyle söyleyenleri. Genelde bunlar " Dinime küfreden Müslüman olsa" denilecek kişiler oluyor. Bugün yanımda "ne lan o satanist gibi geziyorsun" diyenler ertesi gün herhangi birinin kız kardeşi, annesi, sevgilisi vb. gibi kişilere laf atıp arkasından bol konuşmayı biliyorlar. Hangisi daha kötü?

Bir melek gibi gökyüzünde uç
Sadece kalbinde ki güce ihtiyacın var
Ağlayan küçük kalbin
Karanlıkta ki bir mum gibi

mantuss

*

Üye No : 24308
Konu  : 10

= 39

Durumum:

« Cevap yaz #15 : 08 Mayıs 2010, 15:00:19 »

Kısaca burası türkiye her toplumda iyi görülmeyen kabullenilmeyen şeyler vardır bunlardan bir taneside bu tarzdır ne yaparsanız yapın değiştiremezsiniz bunu.. Ayrıca bunun özünde zaten farklı olmak vardır farklı görünmek dikkat çekmek birde bu yönden bakmak lazım kimse birşey demese sıradanmış gibi bakılsa kaç kişi böyle giyinirdi? bilemem..ßir şeyi değiştirmek istiyorsanız önce kendinizden başlamalısınız..ßen buyum hiç kimse bunu değiştiremez =)   birrra    rockerrrr

ladydevil

*

Üye No : 26610
Yas : 18
Konu  : 8

= 26
ı just wanna rock

Durumum:

« Cevap yaz #16 : 20 Mayıs 2010, 16:05:11 »

bu konuyla ilgili başıma bi çok olay geldi bi çok kişi bu muameleyi yapıyo maalesef.her siyah giyen  satanist mi oluyo yani hem sonuçta olsa bile onlara ne ki istediğine inanır istediğini yapar kimsenin inancı kimseyi ilgilendirmez ve din birey ile tanrı arasındadır isteyen istediğini desin o kişinin düşüncesini değiştimez bu.insanların kafası örümcek ağıyla kaplı olduğu için yapılan bu muamele yıllardır değişmiyo umarım bi gün değişir.herkes sevdiği müziği dinlemekte, istediğine inanmakta ve sevdiği rengi giymekte özgürdür...

ı cry when angels deserve to die

olgn

*

Üye No : 16467

= 1

Durumum:

« Cevap yaz #17 : 13 Temmuz 2010, 18:52:42 »

kapı komşusu bi yengem dinlediğim müziği duymuş olacakki o ne biçim müzik dinlediğin saz dinle deyiş dinle falan dedi bende metal elif yenge dediim vayyy bi anda kedi yiyen bi insan topluluğundan oldum ...teyzem satanist yahu onlar biz müzk dinliyoruz...  :q

damientr

*

Üye No : 29206
Yas : 28
Konu  : 1

= 3

Durumum:

« Cevap yaz #18 : 02 Ağustos 2010, 14:55:36 »

Bir arkadaşımın başına gelen komik ama bir o kadar da saçma bir durumu anlatayım size..

97 senesi.. Yer , İstanbul'da bir rock bar ( neresi olduğunu hatırlamıyorum ). Malum 97 senesinde satanist olayları patlak vermişti. İntiharlar videolar vs vs .. Polis o sıralar siyah tişört giyen ne kadar adam varsa toplayıp göz altına alıp sicillerini kontrol edip geri yolluyor..  Neyse.. Arkadaşımın içinde bulunduğu bara baskın yapılıyor.. Öncesinde bir kimlik kontrolü , sonrasında herkesi sıraya dizip tek tek üstlerini arayıp dışarı çıkartıyorlar.. Ha bu arada benim arkadaşın da saçlar düz ve sarı beline kadar.. Polis memurlarından bir tanesi bizimkini tutmuş kolundan götürüyorken komiser yaklaşmış " napıyosun sen ?" diye masum bir soru yöneltmiş.. Haliyle " merkeze götürcem komiserim " şeklinde bir cevap ile karşılaşmış komiser.. Sonra komiser ne dese beğenirsiniz ? " sarı saçlı satanist mi olurmuş bırakın bunu "  :) İşte toplumumuzdaki satanizm ? hakkındaki bilgiler ve de ön yargılar.. taaa o zamanlardan bu zamanlara da pek bir şey değiştiğini zannetmiyorum. Haa bana öyle davranmadılar mı davrandılar elbet tartışmaya girmeye bile gerek görmedim kimseyle .. saygılar    rockerrrr

Yara izlerimiz , bize geçmişin gerçek olduğunu hatırlatır !!

Sayfa: 1 [2]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
bana bu resmi bulabilir misin ?? jeoGEnVEZE « 1 2 ... 23 24 » hyprt 232 9991 Son Mesaj 14 Mayıs 2009, 11:09:48
Gönderen: NiGhTmArE_too
Bana a ??k olabilir misin Yazıyorum RottinLegions 0 310 Son Mesaj 01 Ekim 2007, 14:53:51
Gönderen: RottinLegions
İsrail ateşkese yaklaşmıyor Siyaset & Ekonomi manikdepresif 0 213 Son Mesaj 01 Ocak 2009, 16:01:17
Gönderen: manikdepresif
Sen Misin 'Metalci Selamı' Veren! Gündem crgs 6 401 Son Mesaj 29 Temmuz 2009, 18:49:15
Gönderen: Nemesis
Domuz gribine mizahi yaklaşım.. Resimler, Çizimler ve Karikatürler X 1 395 Son Mesaj 15 Kasım 2009, 18:27:20
Gönderen: melancholic
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc