O zaman en çok güldüğünüz filmleri de ben alayım :) page 2
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « JEOGEN GAZETE « Sinema ve Tiyatro « O zaman en çok güldüğünüz filmleri de ben alayım :)
Sayfa: 1 [2]   Asagi ittir

Gönderen Konu: O zaman en çok güldüğünüz filmleri de ben alayım :)  (Okunma Sayısı 1130 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mystery

*

Üye No : 418
Yas : 21
Konu  : 34

= 109

Durumum:

« Cevap yaz #10 : 07 Kasım 2008, 13:44:46 »

kutsal damacana sadece küfürden meydana gelmiş bir filmdi    yokyok ismi güzel o kadar    manyak11 benim en çok güldüğüm goraydı    :u

GORA'yı beğenipte Kutsal Damacana'ya sadece küfürden ibaret denmesi çok garip.    :ı
gorada açık olarak küfredilen sahneler azdı kutsal damacana küfürden ibaret saçma sapan bir film bence.goradaki espiriler daha seviyeliydi.kutsal damacadan bir bölüm söyle komik olan desen söyleyemem çünkü komik olan yerlerde küfrediyor biz de gülüyoruz gorayı sorsan bir sürü şey söylerim. öyle yani  :L

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

sen yine seni sev
          ben içimde kalayım çekil yolumdan artık ben olayım

Sayfa: 1 [2]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Jeogen Tags
GoogleTagged: filmler filmler

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
MP4 filmleri sorunsuz izlemek için burayı okuyunuz Yabancı Filmler Jeogen 0 961 Son Mesaj 05 Şubat 2008, 23:20:48
Gönderen: Jeogen
MP4 filmleri sorunsuz izlemek için burayı okuyunuz Türk Filmleri Jeogen 0 614 Son Mesaj 05 Şubat 2008, 23:21:26
Gönderen: Jeogen
şimdiye kadar gördüğünüz en iyi, ,ilginç, komik vs. kişisel iletileri yazalım.. jeoGEnVEZE hakanallica 1 294 Son Mesaj 06 Nisan 2009, 21:14:23
Gönderen: travis90
Beşiktaş Wallpapers. (Alayına Çarşı=) Beşiktaş mercan 0 7432 Son Mesaj 02 Ağustos 2009, 03:42:55
Gönderen: mercan
Alay - Çok Zor Video Klipler Carcass 0 231 Son Mesaj 05 Eylül 2010, 12:05:16
Gönderen: Carcass
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc