Ölü Linkler, Kilitlenen Konular page 2
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « JEOGEN KULLANIM KILAVUZU « Akıl, Fikir Ofisi « Ölü Linkler, Kilitlenen Konular
Sayfa: 1 [2]   Asagi ittir

Gönderen Konu: Ölü Linkler, Kilitlenen Konular  (Okunma Sayısı 832 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hyprt

*

Üye No : 17
Yas : 27

= 10322

Durumum:

« Cevap yaz #10 : 25 Haziran 2009, 19:30:46 »

eskiden konuya açmış olan kişide "aman atsınlar nasıl olsa indiren pek yoktu yada elbet upload eden olur" gibi bi düşünceye sevk edip linki yenilemeyebilir gibi geldi..
şahsen benim kitlenmiş konularım beni çok rahatsız ediyor bu sebeple ne kadar geç olursa olsun yenilemeye çalışıorum örnek: geçen yaz sadece link yenilemek için 8-9gb upload yaptım. bunlar içinde 4-5 ay önce kitlenmiş konularda vardı kitli konular silinirse 1 hafta içinde tekrar böyle bi eylemi gerçekleştiremem benim gibi belli dönemlerde çok upload yapanlar için sıkıntılı bi durum olucaktır bu...
başkası aynı konuyu açarsa silinebilir tabiki bunada bişey demem o da ayrı   :u
alternatif bi çözüm olarak her bölüm altında ayrı olarak kırık link bölümü oluşturularak linki kırık konular burda tutulabilir isteyen linki yeniler isteyen o konuya yeni konu açacagı msj ını atarak konunun yerine kendi konusunu açar   :ı
az karışık anlattım ama anlatmak istedigim basit aslında  :D belki bölümler içinde kırık link bölümü biraz kirli bi görüntü oluşturabilir ama buda benim çözüm önerim   utangaçç

manikdepresif

*

Üye No : 5961
Yas : 23
Konu  : 111

= 402
very very mad world

Durumum:

« Cevap yaz #11 : 25 Haziran 2009, 19:39:47 »

kırık linkli konuya sahip kişi ek süre talebinde bulunabilir veyahut da belki  ??

ben bu kulaklara göre ağız değilim.

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!
TEŞEKKÜR BUTONU NEREDE? TIKLA GÖR!

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!
RAPIDSPREAD den nasıl dosya indirilir?  Tıklayınız, görünüz.

hyprt

*

= 10322

Durumum:

« Cevap yaz #12 : 25 Haziran 2009, 19:58:11 »

o da abartı olur ben 5 ay sonra linki yenilicem ellemeyin   utangaçç gibi  :D

manikdepresif

*

Üye No : 5961
Yas : 23
Konu  : 111

= 402
very very mad world

Durumum:

« Cevap yaz #13 : 25 Haziran 2009, 20:04:02 »

hehe :D evet 5 ay çok  :L

ben bu kulaklara göre ağız değilim.

TEŞEKKÜR BUTONU NEREDE? TIKLA GÖR!

RAPIDSPREAD den nasıl dosya indirilir?  Tıklayınız, görünüz.

Jeogen

*

Üye No : 1
Yas : 26
Konu  : 2047

= 13503
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« Cevap yaz #14 : 25 Haziran 2009, 20:10:16 »

Olay şundan ibaret kişiye mesaj atılır 1 hafta müddet tanınır eğer ses seda yoksa ya da silin tamam diyorsa konu çöpe taşınabilir fakat o bir hafta içerisinde düzelteceğine dair bir geri dönüş yaparsa ekstra bir hafta daha tanınabilir. 2. haftanın sonunda ses seda yoksa konu çöpe taşınır ve yerine yenisi açılır. Önemli olan şu, linkini yenileyemeyeceğiniz konuları lütfen çöpe taşımayın söyleyin o kişiye yenilemeye çalışsın yenilemiyorsa da konu kilitli kalsın yenisini açacak biri gelene kadar. Konuları sadece yenisini açtığınızda çöpe taşıyın buradaki amaç forumdan konu eksiltmekten ziyade linkleri canlandırmak.

Sokak müziği yoktur, müzik sokakta olmalıdır.

JgBox nedir?

hyprt

*

= 10322

Durumum:

« Cevap yaz #15 : 25 Haziran 2009, 20:14:17 »

ozaman k'mooooon   karizma

Sayfa: 1 [2]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Pulse / Nabız / 2006 / Dvdrip / Alternatif linkler / Capsl? Yabancı Filmler Jeogen 4 513 Son Mesaj 08 Aralık 2008, 19:32:13
Gönderen: uurydn
Silinmiş linkler! Duyurular « 1 2 ... 50 51 » Jeogen 504 25826 Son Mesaj 05 Mart 2012, 22:19:56
Gönderen: aesav
Ölü Linkler Forum Nasıl Kullanılır? no_education 1 354 Son Mesaj 05 Mart 2012, 22:24:32
Gönderen: Jeogen
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc