Online Fotomontaj Siteleri
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « GÖRSEL « Photoshop « Online Fotomontaj Siteleri
Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: Online Fotomontaj Siteleri  (Okunma Sayısı 4606 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muzuriX

*

Üye No : 13209

= 25

Durumum:

« : 25 Mayıs 2009, 21:44:24 »

Arkadaşlar! Fotoğraflarımızla eğlenmek elbette hepimizin hoşuna gidiyor.Ben eğlence amaçlı,çeşitli efektler sağlayan sitelerle ilgili birçok konu açmıştım.Ama bu sefer toparlanmış şekilde, en kaliteli ve eğlenceli siteleri sizlerle paylaşmak istedim.Kullanımları kolay olmakla birlikte sonuçları çok güzel oluyor.Buyrun başlayalım;

::
Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

İsterseniz Angelina Jolie'nin t-shirt'üne resminizi yapıştırın, isterseniz bilboardlara reklam olun. Çok basit bir şekilde oldukça orjinal ve komik resimler elde edeceksiniz, bu resimleri jpg formatında ya da avatar olarak bilgisayarınızda saklayabileceksiniz.

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

Photofunia'ya göre seçim hakkınız daha çok. Kullanmak istediğiniz resmi istediğiniz yerden kırpma imkanı da sunuyor. 3 adımda işlem tamam. Harika!

Çok sayıda enteresan efektler bu sitede.

Bu sitede resim efektlerinin yanı sıra yüz ekleme, çerçeve oluşturma, davetiye düzenleme gibi mükemmel eklentiler var ki görülmeye değer.

Fotoğraflarınızı 3 adımda online ve ücretsiz olarak sizin belirleyeceğiniz mini imajlar ile mozaikliyor.

Saçlarınızı değiştirin, özgür olun. Senin saçın benim saçım, benim yüzüm senin yüzün mantığıyla yeni imajınızı belirleyin. kafanız değil, saçlarınız karışsın.

Fotoğrafınızı yükleyin, sahte dergiler oluşturun. manşetinizi atın. arkadaşlarınıza ilginç süprizler yapın. Benzer dergi kapağı magazin  siteleri : frontpage 136 farklı dergi dizaynı. fakemagazinecover resimlerinizden kapak yapın.

"ben işi artık manyaklığa vardırıcam" diyorsanız çılgın şablon ve efektler bu sitede. resimlerinizi karikatürize etme imkanı veriyor.

"Teşekkür Listesi":
1. Meteor, 2. tucet361, 3. willsiz

Bu Konuya 3 Kişi Teşekkür Etti.

Sailor  Moon

months in the light of these dear hearts longing to

porcelain_heart

*

Üye No : 8216
Yas : 22
Konu  : 37

= 134
Death whispered a lullaby

Durumum:

« Cevap yaz #1 : 29 Haziran 2009, 15:04:06 »

aa ne güzelmiş bu siteleer çok sağol valla..   :n

..
Found you there in the blink of an eye
I miss you
Turned away into a thousand dreams
You've found out what they means

..
Lost you there in a moment of truth
I trust you
Gave away your one and only heart
A gift to tear apart

..
Weaker now, drawing fluid from me
You kill me
I'm not afraid of what you have just done
But of what you've just become

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

guduuu  :n  h65f

LyssA

*

Üye No : 4854
Yas : 20
Konu  : 40

= 156
the air i breathe

Durumum:

« Cevap yaz #2 : 16 Ağustos 2009, 17:30:37 »

ahahahha cidden hepsini denedim fevkaladeninfevkinde ehuuuu ehuuuu ehuuuu

veronika decides to die

behlül kaçar

*

Üye No : 28399
Yas : 20
Konu  : 4

= 12
Olabilir...

Durumum:

« Cevap yaz #3 : 11 Temmuz 2010, 15:52:57 »

güzelmiş hepsi işe yarar ama program var zatn  :D

GELİYORUM

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Upload Siteleri Duyurular Jeogen 3 480 Son Mesaj 11 Ağustos 2007, 15:56:45
Gönderen: Lecht
?ngilizce siteleri Türkçe görüntüleyin Full Program, Tema, Döküman Jeogen 3 683 Son Mesaj 30 Mayıs 2009, 02:23:06
Gönderen: matrock01
CepTema Siteleri Cep Program, Tema, Oyun venun 5 9784 Son Mesaj 19 Ağustos 2010, 14:28:07
Gönderen: eulogy
Knight Online 1.708 Pc & Playstation Oyunları hakanallica 5 555 Son Mesaj 21 Şubat 2009, 12:09:40
Gönderen: just
Sosyal paylaşım siteleri nereye kadar? Bilim Kurgu Jeogen 0 347 Son Mesaj 14 Ağustos 2009, 21:49:09
Gönderen: Jeogen
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc