Photoshop kazalar?..
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « GÖRSEL « Photoshop « Photoshop kazalar?..
Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: Photoshop kazalar?..  (Okunma Sayısı 2491 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

X

*

Üye No : 65
Yas : 26
Konu  : 735

= 12237
Denizler Ölmez..

Durumum:

« : 25 Mart 2008, 12:31:10 »

Kitap ve dergi kapaklar?, film afi?leri haz?rlayan grafikerler, kimi zaman photoshop ve mant ???n s?n?rlar?n? zorlayan i?ler ç?karabiliyorlar.
Örne?in, Batman filminin afi?ine dikkatle bakt ???m?zda, kahraman?m?z?n Gotham City'i çok da iyi göremedi?ini farkediyoruz. Ayn? zamanda yerdeki binalar?n yans?malar?n?n da bu ?ekilde olabilmesi için, Batman'in içinde oldu?u binan?n, di?er binalardan daha alçak olmas? gerekirdi...

Temel ?çgüdü 2'nin Amerikan afi?i uzak do?ulu izleyiciler için yeterince heyecan verici olmasa gerek, Sharon Stone'un saçlar?n? biraz "?slatm ??lar". Ancak aynadaki yans?ma unutulmu?...

Abart?l? photoshop makyajlar?na bir örnek... Bayan?n gerçek baca ?? hangisi acaba? Cevap: her ikisi de de?il...

Photoshop'ta inceltme i?lemleri yaparken elin ayar? kaçarsa, böyle "havada uçan" bellerle kar ??la?abiliriz...

Peki ya Britney Spears'?n kafas?n?, isimsiz bir mankenin vücudunun üzerine yerle?tirmek?..

Derginin ad?n?n görünmemesindense, Madonna'n?n kafas?n? "biraz" s?k ??t?rmak ilginç bir çözüm.

1 kad?n. 3 el. Ürkütücü bir "mutant" hikayesi olsa gerek...

Ka? yaparken göz ç?karmak: photoshop'la u?ra ??rken kafay? yok etmek...

Rakip gazeteye ait foto?raf? biraz de?i?tirerek kullanmak için önce biraz taraftar ekleyelim. Kim farkedecek ki?..

Bu gizemli el de nereden ç?kt ??

"Teşekkür Listesi":
1. cemsid, 2. oujo

Bu Konuya 2 Kişi Teşekkür Etti.

shithappens

*

Üye No : 152
Yas : 28
Konu  : 13

= 2032
Kasedi Çıktı!!

Durumum:

« Cevap yaz #1 : 01 Nisan 2008, 09:57:46 »

Hepsini geçtim de ?u sondaki el muhabbeti harika olmu? valla. asl?nda kullananlar bilir illa ufak tefek ?eyler unutulur foto?opta ama bu sonuncu fotograftaki yenilir yutulur cinsten de?il ayr?ca çok komik.. he bide batman amcam?z var ?ehri görmek için 10cm kal?n ???nda direkten bakan... ee ne de olsa züpper kahramann 

Hey allam senden medet!!

yaratık

*

Üye No : 1006

= 1018

Durumum:

« Cevap yaz #2 : 13 Nisan 2008, 00:26:52 »

eheh iyimi? yav bizde bi photoshop kazas?na kurban gidip manset olurmuyuz :D
son resimdeki el muhabbeti iyimis adam?n sadece eli bile yetiyor kad?n? mutlu etmek için  :D

behlül kaçar

*

Üye No : 28399
Yas : 20
Konu  : 4

= 12
Olabilir...

Durumum:

« Cevap yaz #3 : 11 Temmuz 2010, 16:33:20 »

Herşeyi geçtimde batmanı geçemiyorum grafikerine sövüyorum resme bakıp gülüyorum...

GELİYORUM

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Adobe Photoshop CS3 Extended A - B - C - D raúl.7 2 595 Son Mesaj 10 Temmuz 2008, 20:40:57
Gönderen: Jeogen
Photoshop Türkçe Eğitim Videoları Photoshop « 1 2 » RottinLegions 12 1473 Son Mesaj 05 Temmuz 2010, 21:44:19
Gönderen: onurchaglayan
En korkunç kazalar Online Videolar rLx 0 309 Son Mesaj 25 Ekim 2009, 18:53:26
Gönderen: rLx
Defile kazaları ! Magazin rLx 4 2572 Son Mesaj 30 Kasım 2009, 23:05:25
Gönderen: rLx
Photoshop Deil Paint Eseri Photoshop d0qus 3 1826 Son Mesaj 07 Ocak 2011, 18:46:29
Gönderen: Peace4
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc